Αποκαλύψεις για τον youtuber που έστησε επιχείρηση παραγωγής χρήματος με κακοποιήσεις ΑμεΑ

Αποκαλύψεις για τον youtuber που έστησε επιχείρηση παραγωγής χρήματος με κακοποιήσεις ΑμεΑ

Αποκαλύψεις μετά τη σύλληψη του youtuber, που είχε στήσει μια επικερδή επιχείρηση στο διαδίκτυο με κακοποιήσεις ΑμεΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 35χρονος youtuber με την κωδική ονομασία «Αρχηγός», έστησε μια διαδικτυακή παραγωγή χρήματος με βίντεο στα οποία απεικονίζονταν οι βασανισμοί ΑμεΑ. Μέσω κυρίως του youtube και του Tiktok, μετέδιδε σκληρές εικόνες στις οποίες κατά καιρούς καταγραφόταν η κακοποίηση ατόμων με αναπηρία και εισέπραττε χιλιάδες ευρώ από τους πιστούς ακολούθους του, που όπως φαίνεται δεν χόρταιναν να βλέπουν ανθρώπους να βασανίζονται σε ζωντανή μετάδοση. Όπως διαπίστωσαν αστυνομικοί τα βίντεο ανέβαιναν από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου του 2024, ημέρα που ο νεαρός συνελήφθη.

Ο 35χρονος είχε χιλιάδες followers που τους αποκαλούσε «Army», δηλαδή στρατό, ενώ στο παρελθόν μία μητέρα είχε κάνει αναφορά για ξυλοδαρμό του παιδιού της. Οι θεατές έθεταν διάφορες προκλήσεις πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο και ο 35χρονος ανάγκαζε άτομα που αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα να τις πραγματοποιήσουν μπροστά στις κάμερες που κατέγραφαν τις αθλιότητες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X