ΑΕΚ: Ο Λιβάι Γκαρσία μπήκε με τα… χίλια – Δούλεψε ως φορ, σε άσκηση βρέθηκε και αριστερά

ΑΕΚ: Ο Λιβάι Γκαρσία μπήκε με τα… χίλια – Δούλεψε ως φορ, σε άσκηση βρέθηκε και αριστερά
Photo Credits: INTIME

Φουριόζος και έτοιμος για 11άδα ο Λιβάι Γκαρσία στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (20:00) στην Τούμπα, με τον Ματίας Αλμέιδα να υπολογίζει σε πολλές λύσεις πια.

Μάλιστα, ο Αργεντίνος τεχνικός της Ένωσης έκανε σήμερα προπόνηση με 24 παίκτες (εκτός των τερματοφυλάκων) και είχε πολλές επιλογές σε κάθε θέση. Αυτός που ξεχώρισε βεβαίως είναι ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έχει μπει φουριόζος πια και δείχνει ότι έβαλε στόχο να ξεκινήσει βασικός την Κυριακή. Βεβαίως απέναντι του θα βρει τον σούπερ φορμαρισμένο Έκι Πόνσε των 7 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια, με τον Γκαρσία να σκοράρει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο «Λέβι» σήμερα έδειξε να έχει πατήσει το… κουμπί της επιστροφής, ήταν πολύ δυνατός και με πολύ καλά πατήματα στο γήπεδο, αποδεικνύοντας ότι θα είναι 100% έτοιμος για να είναι στο αρχικό σχήμα στην Τούμπα. Ο Αλμέιδα τον έβαλε να δουλέψει σήμερα σε αρκετές ασκήσεις ως φορ, ενώ σε μία βρέθηκε και στο αριστερό άκρο της επίθεσης με τον Πόνσε να δουλεύει την ίδια ώρα ως φουνταριστός. Μία σκέψη που ίσως δούμε στη διάρκεια κάποιου αγώνα το προσεχές διάστημα και εφόσον είναι αμφότεροι διαθέσιμοι.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X