Ο Αλμέιδα αποκάλυψε τι ερώτηση έχει κάνει σε Βίντα και Σιντιμπέ - Τι είπε για τη δουλειά του στην ΑΕΚ (VIDEO)

Ο Αλμέιδα αποκάλυψε τι ερώτηση έχει κάνει σε Βίντα και Σιντιμπέ - Τι είπε για τη δουλειά του στην ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η αποκάλυψη του Ματίας Αλμέιδα για την ερώτηση που έχει κάνει σε Βίντα και Σιντιμπέ - Τι είπε για τη δουλειά του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα στην Αργεντινή είπε σημαντικά πράγματα και για την ΑΕΚ, ενώ αποκάλυψε και την ερώτηση που έχει κάνει στον Ντομαγκόι Βίντα όσο και στον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ο Ματίας Αλμέιδα ότι «έχω στην ΑΕΚ έναν Γάλλο κι έναν Κροάτη (σ.σ. Σιντιμπέ και Βίντα) που έχουν παίξει σε τελικό Μουντιάλ. Ο ένας έγινε πρωταθλητής και ο άλλος έχασε. Λοιπόν τους ρωτάω για το πώς ένιωσαν γιατί εγώ δεν μπόρεσα να το ζήσω».

Όσο για την δουλειά του στην ΑΕΚ, ο Αλμέιδα επισήμανε: «Εγώ στην ομάδα μου μιλάω όπως σκέφτομαι. Τους λέω ότι για εμένα όλοι είναι ίσοι. Τους αντιμετωπίζω όλους το ίδιο. Δεν ξεχωρίζω κανέναν. Φυσικά όταν δεν παίζουν κοιτάζουν αλλού και όταν παίζουν είναι καλύτερα αλλά τους μιλάω πολύ για το γκρουπ. Για την ομαδική δουλειά.

«Ένας προπονητής μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ένας γυμναστής επίσης, ένας αναλυτής, ένας προπονητής τερματοφυλάκων. Εγώ πιστεύω στην ομαδική δουλειά και δίνω χώρο στον καθένα να κάνει τη δουλειά του», επισήμανε ο Αλμέιδα.

«Δεν επεμβαίνω στον γυμναστή, δεν επεμβαίνω στον προπονητή τερματοφυλάκων. Όχι, δίνω ελευθερία και η ελευθερία είναι πολύ όμορφη. Πρέπει πάνω στη δουλειά σου να έχεις ελευθερία για να εξελίσσεσαι», είπε ακόμη ο Πελάδο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X