Στον δρόμο του Μιχάλη Μπούση ο γιος του: Διέγραψε ό,τι έχει σχέση με τον ΟΦΗ

Στον δρόμο του Μιχάλη Μπούση ο γιος του: Διέγραψε ό,τι έχει σχέση με τον ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Μετά τον Μιχάλη Μπούση, σειρά είχε ο γιος του Δημήτρης, να διαγράψει από τον λογαριασμό του στο Instagram οτιδήποτε έχει σχέση με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον Μιχάλη Μπούση, σειρά είχε ο γιος του Δημήτρης, να διαγράψει από τον λογαριασμό του στο Instagram οτιδήποτε έχει σχέση με τον ΟΦΗ, όπως κι ότι κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου στον σύλλογο.

Περίεργο το κλίμα στις τάξεις των Κρητικών τις τελευταίες ώρες και αινιγματικές κινήσεις από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Μιχάλη Μπούση, πλέον όμως και από τον γιο του, έπειτα τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας.

Αινιγματική ανάρτηση του Μπούση: «Δεν ξέρεις τι πραγματικά έχεις, μέχρι να χαθεί» (ΦΩΤΟ)

Αρχικά ο “Big Mike” διέγραψε από τον λογαριασμό του στο Instagram οποιαδήποτε ανάρτηση σχετιζόταν με τον ΟΦΗ, ενώ ακολούθησε και ένα story του όπου έγραφε: “Δεν ξέρεις τι πραγματικά έχεις, μέχρι να χαθεί”.

Στον ίδιο δρόμο και ο γιος του, Δημήτρης, που επίσης αφαίρεση από τον λογαριασμό του οτιδήποτε σχετιζόταν με την ομάδα, καθώς επίσης τον τίτλο «Vice President of OFI Crete FC».

Πηγή: sdna.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X