Σήμερα η εκδίκαση στο CAS για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Σήμερα η εκδίκαση στο CAS για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Σήμερα στις 06/02 θα κλείσει οριστικά η υπόθεση για τα επεισόδια στο ντέρμπι του Ολυμιακού με τον Παναθηναϊκό που έλαβαν χώρα στις 22 Οκτωβρίου στο Καραϊσκάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H εκδίκαση στο CAS για τα γεγονότα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκης, παιχνίδι που διεκόπη μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα, θα λάβει χώρα σήμερα (06/02).

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε το προκαταρκτικό στάδιο στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο με την ανταλλαγή υπομνημάτων ολοκληρώθηκε και μάλιστα ακολουθήθηκε ταχεία διαδικασία για την επίλυση της διαφοράς, προκειμένου να εκδοθεί και η απόφαση το συντομότερο δυνατό.

Υπενθυμίζεται, ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είχε απορρίψει την έφεση, που είχε ασκήσει ο Ολυμπιακός κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, σύμφωνα με την οποία το ντέρμπι κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού και ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση ενός βαθμούς, πρόστιμο και ποινή δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Να σημειωθεί ότι από την ποινή κεκλεισμένων των θυρών έχει εκτίσει ήδη τη μια αγωνιστική και θα εκτίσει άλλη μια αγωνιστική με τον Αστέρα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 25 Φεβρουαρίου. Το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος στις 15 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία φιλάθλων.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X