Επική ατάκα Μελισσανίδη σε Λιβάι Γκαρσία: «Δεν θα σε πουλήσω ποτέ ρε!» (VIDEO)

Επική ατάκα Μελισσανίδη σε Λιβάι Γκαρσία: «Δεν θα σε πουλήσω ποτέ ρε!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Εκστασιασμένος από την εικόνα του Λιβάι στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η επική ατάκα του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διοικητικός ηγέτης ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης αποθέωσε τον Λιβάι Γκαρσία μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (4-2) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα, με τη λήξη της αναμέτρησης με τους Αρκάδες ο Μελισσανίδης βρέθηκε τα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Ήθελε να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες για τη νίκη και την εμφάνιση. Και το στιγμιότυπο που ξεχώρισε, ήταν η επική του ατάκα προς τον Λιβάι Γκαρσία που μπήκε ως αλλαγή αντί του Πόνσε και κατάφερε στο μισάωρο που αγωνίστηκε να σκοράρει μία φορά και να ΄έχει ακόμα δύο ευκαιρίες.

Στο βίντεο που ακολουθεί, από την παρακάμερα του ΑΕΚ TV, o Μελισσανίδης ακούγεται να λέει προς τον Γκαρσία που έχει μπει ήδη στα αποδυτήρια: «Γκαρσία τι παικταράς είσαι εσύ…Δεν θα σε πουλήσω ποτέ ρε…».

Δείτε το βίντεο:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X