Εμβιλά: Χωρίς ομάδα εδώ και 7 μήνες

Εμβιλά: Χωρίς ομάδα εδώ και 7 μήνες
Photo Credits: INTIME

Ο 33χρονος αμυντικός χαφ αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιαν Εμβιλά εφτά μήνες μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό παραμένει δίχως ομάδα, απορρίπτοντας προτάσεις τόσο από γαλλικούς συλλόγους, όσο και της Super League.

Ο 33χρονος αμυντικός χαφ αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στον Ολυμπιακό και μάλιστα ήταν από του κύριους «πυλώνες» των «ερυθρολεύκων» στα δύο τελευταία πρωταθλήματα που κατέκτησαν με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο (2020/21, 2021/22).

Ο άλλοτε διεθνής με τη Γαλλία, από τον περασμένο Ιούλιο δεν έχει βρει ομάδα που να πληροί τα κριτήρια που έχει θέσει, μολονότι απασχόλησε τις Χάβρη, Μπασάκσεχιρ, Γουέστ Μπρομ και εσχάτως την Σάντερλαντ.

Ο Εμβιλά έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον ενδιαφέρουν σε τούτη τη φάση της καριέρας του τα χρήματα, αλλά το να αγωνίζεται.

Είναι χαρακτηριστικό πως απέρριψε προτάσεις από ομάδα της Super League, αλλά και της Ligue 2 στη Γαλλία ελπίζοντας πως θα επιστρέψει στη Σάντερλαντ.

Το συγκεκριμένο σενάριο δεν τελεσφόρησε με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να λογίζεται ως free agent με τα χρονικά περιθώρια για την καριέρα του να στενεύουν.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X