Ο ένας που βγήκε... off, και η ΑΕΚ που έχει και Πόνσε και Λιβάι!

Ο ένας που βγήκε... off, και η ΑΕΚ που έχει και Πόνσε και Λιβάι!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά τα τεκταινόμενα της 21ης αγωνιστικής και των δεδομένων που δημιούργησε ενόψει της συνέχειας...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 21η αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λιγκ, δημιούργησε κατά πάσα πιθανότητα, το πρώτο σημαντικό δεδομένο για το πρωτάθλημα ενόψει και της συνέχειας αυτού. Ο ένας από τους τέσσερις διεκδικητές του φετινού τίτλου, δηλαδή ο Ολυμπιακός, εκτός απροόπτου, τίθεται πλέον εκτός μάχης.

Με -9 από την κορυφή, έχοντας να παίξει στην Τούμπα και δίχως νίκη φέτος σε ντέρμπι, καθώς και με τη συνολική του αγωνιστική εικόνα, δεν νομίζω ότι μπορεί να ξεπεράσει στη συνέχεια, τις τρεις ομάδες, που είναι και καλύτερες και πιο σοβαρές από αυτόν.

Οι 50 βαθμοί του ΠΑΟΚ, οι 48 της ΑΕΚ και οι 47 του ΠΑΟ, δείχνουν πλέον μια ξεκάθαρα μεγάλη και αμφίρροπη μάχη των τριών. Με το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής στην Τούμπα να καθίσταται ως πάρα μα πάρα πολύ κρίσιμο. Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην – για τελευταία φορά – άδεια Νέα Φιλαδέλφεια, το μόνο που είχε σημασία για την ΑΕΚ ήταν οι τρεις βαθμοί.

Για μια ΑΕΚ των πολλών απουσιών, στις οποίες προστέθηκε και αυτή του Βίντα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δούμε μια πειραματική τετράδα στην άμυνα, με Ραντόνια δεξιά, Πήλιο αριστερά και Κάλενς με Μήτογλου δίδυμο στα στόπερ. Και κόντρα σε μια καλή, γρήγορη και επιθετική ομάδα, όπως είναι ο Αστέρας του Ράσταβατς, κακά τα ψέματα, όλο αυτό το μίγμα, εγκυμονούσε κάποιους κινδύνους.

Ωστόσο, πιο επιθετική και πιο ποιοτική ομάδα από την ΑΕΚ, δεν υπάρχει άλλη, οπότε αν γίνουν τα αυτονόητα από τη μέση και μπροστά, δεν γίνεται να μην επικρατήσει κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Με Πινέδα… αμυντικό χαφ και με Μάνταλο «οχτάρι», με Ελίασον και Τσούμπερ στα άκρα και με Πόνσε στην κορυφή να συνεχίσει να βγάζει… φωτιές, κατάλαβε από νωρίς και ο Αστέρας ότι δεν θα μπορούσε να αντέξει.

Κάπως έτσι, η «σεμνή τελετή» έληξε από το ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος, η όποια… αγωνία αφορούσε στην επιστροφή του Λιβάι και στο ντεμπούτο του Λιούμπισιτς.

Τώρα μπροστά μας, υπάρχει μια εβδομάδα προετοιμασίας για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Με Λιβάι και με Πόνσε «ετοιμοπόλεμους», με το μεγάλο πρόβλημα μέχρι κάποιο σημείο της αναποτελεσματικότητας, να δείχνει πως έχει λυθεί, δυσκολεύομαι να δω πως γίνεται να μην σκοράρει η «Ένωση» σε οποιοδήποτε γήπεδο και κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Και μετά την Τούμπα; Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε! Όλοι μαζί όμως! Σε κατάμεστη πια Νέα Φιλαδέλφεια, όπως της αρμόζει. Ύστερα από αυτό το διάστημα της μεγαλύτερης αδικίας για τον κόσμο της «Ένωσης», που δεν έφταιξε σε τίποτα και υπέστη την πιο βαριά τιμωρία.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X