ΑΕΚ: Συνέτριψε (14-4) τον Πήγασο και συνεχίζει στην κορυφή!

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Μια ακόμη εντυπωσιακή νίκη για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα συνεχίζει η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ η οποία συνέτριψε με 14-4 τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής για την 20η αγωνιστική της Futsal Super League.

Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής με την ΑΕΚ να κάνει ότι θέλει μέσα στο γήπεδο φτάνοντας στη νίκη που την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Ουέσλει και ο Τροβάτο ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ασταμάτητοι με τον Ντάτη να γράφει το 0-3 ενώ ο Τροβάτο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-4. Ο Πήγασος μείωσε σε 2-4 με την ΑΕΚ να πετυχαίνει δύο ακόμη γκολ με τον Ντάτη για το 2-6 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάνος έκανε το 3-7 και ο Ντάτης συνέχισε να «πυροβολεί» ανεβάζοντας την διαφορά σε 4-8. Το 4-9 ήρθε από τα πόδια του Ουέσλει. Ο Αδαμόπουλος έκανε το 4-10 και ο Πάνου το 4-11. Ο Ντάτης σημείωσε δύο ακόμη τέρματα για το 4-13 και ο Ουέσλει διαμόρφωσε το τελικό 4-14.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X