Τελειώνει το μαρτύριο: Τελευταίο ματς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια σήμερα χωρίς φιλάθλους!

Τελειώνει το μαρτύριο: Τελευταίο ματς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια σήμερα χωρίς φιλάθλους!
Photo Credits: INTIME

Το μαρτύριο φθάνει στο τέλος του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης με τον κόσμο της ΑΕΚ να επιστρέφει στις εξέδρες της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σημερινό ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι το τελευταίο που ο κόσμος της Ένωσης δεν θα δώσει το «παρών» στις εξέδρες της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» λόγω των κυβερνητικών αποφάσεων που πάρθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες.

Από τις 13 Φεβρουαρίου τα γήπεδα της Super League ανοίγουν και το μαρτύριο για τον κόσμο της ΑΕΚ που την πλήρωσε χωρίς να φταίει, τελειώνει. Οι οπαδοί της Ένωσης θα έχουν την ευκαιρία από την 23η αγωνιστική και το εντός έδρας ματς με την Κηφισιά να επιστρέψουν στο «σπίτι» τους.

Η Νέα Φιλαδέλφεια θα γεμίσει και πάλι ζωή… Θα έχει και πάλι «κιτρινόμαυρο» παλμό και θα ξεχειλίζει από το πάθος των φίλων της ΑΕΚ για την ομάδα τους που είναι γεγονός πως τους στερήθηκε χωρίς να φέρει απολύτως καμία ευθύνη.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, παίζει απόψε μόνη της και δίνει ραντεβού με τον κόσμο της την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, όπου υποδέχεται την Κηφισιά.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X