Τι έκανε η ΑΕΚ στο ματς του α' γύρου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (VIDEO)

Τι έκανε η ΑΕΚ στο ματς του α' γύρου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πέρασε... σίφουνας με 0-3 από την Τρίπολη επί του Αστέρα με μπροστάρηδες Ελίασον και Τσούμπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μπροστάρηδες Ελίασον και Τσούμπερ (γκολ κι ασίστ αμφότεροι), η ΑΕΚ αφού άντεξε στην πίεση του Αστέρα στο πρώτο ημίωρο (δοκάρι κι ευκαιρίες από Καλτσά), εν συνεχεία βρήκε ρυθμό και έφυγε νικήτρια από την Τρίπολη με 3-0!

Παρά το γεγονός ότι πήγε «λαβωμένη» με αρκετές απουσίες στην Τρίπολη και παρότι η εικόνα της στο πρώτο μέρος ήταν πολύ κακή, η ΑΕΚ με πρωταγωνιστές τον Ελίασον (τον άνθρωπο ο οποίος στο συγκεκριμένο γήπεδο πριν ένα χρόνο είχε υποστεί τον σοβαρό τραυματισμό στην κνήμη) αλλά και τον Τσούμπερ, πέρασε με 0-3 από την έδρα του Αστέρα.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45’+4′), κι ενώ ο Αστέρας δεν εκμεταλλεύτηκε τις μεγάλες ευκαιρίες του, ο Ελίασον έδωσε στην Ένωση το προβάδισμα και στο δεύτερο μέρος με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Καστάνιο με δεύτερη κίτρινη στο 52′ η Ένωση σφράγισε τη νίκη της με κεφαλιά του Μοχαμάντι (77′) έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σουηδού εξτρέμ που βρήκε και ασίστ. Στο 86′ με πλασέ και ο Τσούμπερ χρίστηκε σκόρερ για το τελικό 0-3, με τους 3.000 και πλέον φίλους των κιτρινόμαυρων που κατέκλυσαν τις εξέδρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» να το γιορτάζουν.

Δείτε το βίντεο:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X