Super League: Τα φώτα στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, στο Περιστέρι δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ

Super League: Τα φώτα στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, στο Περιστέρι δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Το ντέρμπι των «αιωνίων», Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Λεωφόρο δεσπόζει στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντέρμπι των «αιωνίων», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη Λεωφόρο δεσπόζει στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super Stoiximan League.

Η αποψινή μονομαχία (21:00) του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο μαγνητίζει τα βλέμματα στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League. Εκτός από την κλασική κόντρα των δύο «αιωνίων», πολλά παίζονται απόψε για τη μάχη του τίτλου, στην οποία θέλουν να διατηρηθούν και οι δύο.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν καταφέρει φέτος να νικήσουν σε ντέρμπι και θεωρούν πως αποτελεί μοναδική ευκαιρία να το πράξουν κόντρα στον Ολυμπιακό, προκειμένου να τον αφήσουν πίσω στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου. Ο Φατίχ Τερίμ θέλει κι αυτός την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι, καθώς τέσσερις φορές δεν τα έχει καταφέρει. Βέβαια, αρκετά είναι τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, με τον Ιωαννίδη να μην υπολογίζεται, όπως και ο Σπόραρ, με το πρόβλημα στην επίθεση να λύνεται εκ των έσω.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ψάχνει κι αυτός το πρώτο του «τρίποντο» σε ντέρμπι, που θα κρατήσει τον Ολυμπιακό σε τροχιά τίτλου και θα αποδείξει ότι κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα και μπορεί να διεκδικήσει πράγματα. Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε από το στρατόπεδο των Πειραιωτών, καθώς νοκ άουτ τέθηκε ο Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ ανέτοιμος είναι ακόμα ο πολύπειρος Ελ Αραμπί.

Σχεδόν παράλληλα με το ντέρμπι (20:30), ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ έχει επικίνδυνη αποστολή στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και θέλει μια ακόμη νίκη, ενόψει και της αναμέτρησης με την ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή. Οι Περιστεριώτες έχουν αποδείξει ότι είναι σκληρά καρύδια και θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στις 17:30 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο της σερί και στη συνέχεια θα περιμένει τους αγώνες του ΠΑΟΚ και των «αιωνίων». Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει στη διάθεσή του και τον νεοαποκτηθέντα Λιούμπιτσιτς και έχει ζητήσει σοβαρότητα από τους παίκτες του. Οι Αρκάδες από την άλλη παρουσιάζουν βελτιωμένο πρόσωπο και θέλουν να εδραιωθούν στην έκτη θέση, αν και εκτός έδρας δυσκολεύονται να πάρουν αποτελέσματα.

Χαρακτήρα ντέρμπι παραμονής έχει το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Κηφισιά. Οι Κρητικοί δεν καταφέρνουν ούτε με τον Πέπε Μελ να αντιδράσουν κι έχουν μπλέξει σε περιπέτειες. Η αθηναϊκή ομάδα από την άλλη, κάνει την τελευταία της προσπάθεια να σώσει τη χρονιά, με τον Κώστα Μπράτσο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία και να κάνει ντεμπούτο στο Ηράκλειο.

Κρίσιμη είναι για τον ΠΑΣ Γιάννινα η αναμέτρηση με τη Λαμία στους «Ζωσιμάδες». Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έχει μπλεχτεί επικίνδυνα στα δίχτυα του υποβιβασμού, μετά από τις τρεις διαδοχικές ήττες, την ώρα που η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και «βλέπει» Play Off.

Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της 21ης αγωνιστικής:

Βόλος ΝΠΣ – Παναιτωλικός 1-1
Πανσερραϊκός – Άρης 1-1

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

16:00 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Κηφισιά (Cosmote Sport 2)
17:30 OPAP Arena, ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (Cosmote Sport 1)
17:30 «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία (Novasports Prime)
20:30 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (Novasports Prime)
21:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Cosmote Sport 1)

Η βαθμολογία της Super League

  1. ΠΑΟΚ 47
  2. ΑΕΚ 45
  3. Παναθηναϊκός 44
  4. Ολυμπιακός 41
  5. Άρης 34
  6. Αστέρας Τρίπολης 29
  7. Λαμία 27
  8. Ατρόμητος 23
  9. Πανσερραϊκός 23
  10. ΟΦΗ 20
  11. Βόλος 16
  12. Παναιτωλικός 15
  13. ΠΑΣ Γιάννινα 12
  14. Κηφισιά 12

Η επόμενη αγωνιστική (22η)

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

  • 17:30 Ολυμπιακός-ΟΦΗ
  • 19:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης
  • 20:00 Λαμία-Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

  • 16:00 Κηφισιά-Βόλος
  • 17:00 Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός
  • 19:30 Παναιτωλικός-Ατρόμητος
  • 20:00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X