Serie A: Αυτή η Μίλαν δεν «πεθαίνει» ποτέ, έκανε ανατροπή (3-2) κόντρα στη Φροζινόνε

Serie A: Αυτή η Μίλαν δεν «πεθαίνει» ποτέ, έκανε ανατροπή (3-2) κόντρα στη Φροζινόνε
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη νίκη για τη Μίλαν, με τους «ροσονέρι» να επικρατούν με ανατροπή (3-2) της Φροζινόνε εκτός έδρας, παραμένοντας έτσι στο κόλπο για την πρωτιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ και όλα να έδειχναν πως πηγαίνει για ακόμη μία γκέλα, ωστόσο η ψυχή της Μίλαν μίλησε και με ανατροπή στην ανατροπή πήρε ένα πολύ δύσκολο «τρίποντο» στην έδρα της Φροζινόνε με σκορ 3-2, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A.

Έτσι, μετά και από αυτή τη νίκη, οι «Ροσονέρι» παρέμειναν στο -4 από την Ίντερ και την 1η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος, έχοντας ωστόσο και δύο ματς περισσότερα από τη συμπολίτισσα. Από την άλλη, η Φροζινόνε βρίσκεται στην 14η θέση και στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Ολιβιέ Ζιρού να σκοράρει σε ακόμη ένα ματς, έπειτα από ασίστ του Ράφαελ Λεάο. Οι Μιλανέζοι δεν κατάφεραν να χαρούν για πολύ το προβάδισμά τους, με τον Σούλε να ισοφαρίζει στο 24΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τους Μιλανέζους, με τον Ματσιτέλι να βρίσκει δίχτυα στο 65΄, ανατρέποντας το σκορ σε 2-1. Ωστόσο, κάπου εκεί μίλησε η καρδιά της Μίλαν έκανε ακόμη μία ανατροπή. Αρχικά (72′) ο Ματέο Γκάμπια ισοφάρισε σε 2-2 από ασίστ του Ζιρού και στο 81ο λεπτό ο Λούκα Γιόβιτς εκμεταλλευόμενος κάποιες κόντρες στην περιοχή σκόραρε για το τελικό 3-2.

Νωρίτερα, Έμπολι – Τζένοα και Ουντινέζε – Μόντσα έμειναν στο 0-0, με τις ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X