Για την δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη πάει η ΑΕΚ Betsson στην Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Για την δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη πάει η ΑΕΚ Betsson στην Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Άλλη μια δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ Betsson

Συνεχίζεται το δύσκολο πρόγραμμα της ΑΕΚ Betsson καθώς μετά το διπλό στην Καρδίτσα και την ήττα στην Ουγγαρία από την Χολόν, πάει για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Ρόδο (16:00,ERTSports1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) απέναντι στον Κολοσσό, για την 17η αγωνιστική της Basket League.

Η Ένωση βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην 6η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-9, ενώ ακριβώς από πίσω της έρχεται ο Κολοσσός με 6-10, οπότε είναι σημαντικό να πάρει την νίκη και να ξεμπερδεύει με του Ροδίτες. Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα, έχει τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες και θετικό ρεκόρ στην έδρα της (5-3), κάτι που κάνει την αναμέτρηση ακόμα πιο δύσκολη.

Ο Ηλίας Ζούρος είχε κάποιες μέρες προπονήσεων, για να βάλει κάποια δικά του κομμάτια τακτικής στην ομάδα και να προσπαθήσει να αλλάξει την εικόνα της από παιχνίδι σε παιχνίδι. Για ακόμα μια φορά, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κουζμίνσκας, όπως και τον Φλιώνη που όμως μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή τους.

Οι διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο διεθνής, Ηλίας Καρπάνος (Αχαΐας και Ηλείας), ενώ μαζί του, θα είναι ο επίσης διεθνής, Γιάννης Τσιμπούρης (Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου) και η Ελένη Κωνσταντινίδου (Αχαΐας και Ηλείας).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X