Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοιτάζουν την περίπτωση μέσου της Αταλάντα

Αρτέτα: «Δεν με απασχολεί η Σίτι, θέλουμε το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Ο λόγος για τον Έντερσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου φτάνει στο τέλος της και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ έχουν στην λίστα τους έναν 24χρονο, νοτιοαμερικανικό ταλέντο από την Serie A.

Η Άρσεναλ φέρεται να είναι πιο μπροστά για τον μέσο της Αταλάντα, Έντερσον παρά το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Έντερσον έχει αγωνιστεί και στα 21 παιχνίδια της Αταλάντα στη Serie A μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιταλικής ομάδας με μέσο όρο 81 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.

Ο Βραζιλιάνος έχει συνεισφέρει με πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, με τον κεντρικό μέσο να έχει την ευελιξία να καλύψει τόσο αμυντικούς όσο και επιθετικούς ρόλους σε όλη τη μεσαία γραμμή.

Ο ιταλικός σύλλογος είναι ανοιχτός στο να εξετάσει προτάσεις για τον παίκτη, αλλά είναι απίθανο να συμφωνήσει στην αποχώρησή του αν οι προτάσεις δεν αντικατοπτρίζουν την αξία του. Ο σύλλογος του Λονδίνου έχει ξεκινήσει έρευνες για την απόκτηση του 24χρονου μέσου, ωστόσο, δεν έχει καταθέσει ακόμη επίσημη πρόταση για τον παίκτη της Αταλάντα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την άλλη μεριά, έχει ανάγκη από αναβαθμίσεις στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Σοφιάν Αμραμπάτ δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Έρικ Τεν Χαγκ, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το ενδιαφέρον της για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X