Το έφτασαν σε άλλο επίπεδο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - Εξώδικο στον Λουτσέσκου!

Το έφτασαν σε άλλο επίπεδο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - Εξώδικο στον Λουτσέσκου!
Photo Credits: INTIME

Στα άκρα ο Παναθηναϊκός που... θίχτηκε από τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη διαιτησία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στον προπονητή του ΠΑΟΚ για τις συνεχιζόμενες τοποθετήσεις του που αφορούν το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου για τα όσα λέει συνεχώς στις διάφορες δημόσιες τοποθετήσεις του εις βάρος του «πράσινου» κλαμπ.

«Ο σκοπός είναι ο Ρουμάνος τεχνικός να σταματήσει και φυσικά να ανακαλέσει όλα όσα αναφέρει σ’ αυτές και προσβάλλουν στο μέγιστο βαθμό τον Παναθηναϊκό, όπως είναι για παράδειγμα αυτά που αφορούν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2022 με την καθαρή νίκη με 1-0 στον τελικό επί του ΠΑΟΚ», λένε από την Αλεξάνδρας.

Γενικότερα στο πράσινο «στρατόπεδο» θεωρούν πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου με αυτά που λέει «αλλοιώνει συστηματικά την πραγματικότητα «εφευρίσκοντας» συνεχώς διαιτητικές αποφάσεις κατά της ομάδας του και κάνοντας λόγο για εύνοια του Παναθηναϊκού».

Αυτό που διαρρέεται από τον ΠΑΟ είναι πως… «είμαστε μία ομάδα που έχουν υποφέρει από την δράση του παρασκηνίου και γι’ αυτό οποιαδήποτε ταύτιση ή σύνδεση με μεθόδους ξένες προς αυτούς αποτελεί προσβολή.

Όλο αυτό το διάστημα κάναμε αρκετή υπομονή με το συγκεκριμένο θέμα, όμως πλεόν δεν γινόταν να συνεχιστεί άλλο αυτό και γι’ αυτό αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουν τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο πορεύονται όλα αυτά τα χρόνια, εκείνον της νομικής υπεράσπισης, ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια και να σταματήσουν τα προσβλητικά και συκοφαντικά αφηγήματα».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X