Γιατί όχι και βασικός ο Λιούμπισιτς την Κυριακή;

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το έκτακτο AEK talk για Λιούμπισιτς και τα τελευταία νέα με Καζαντζόγλου και Βούλγαρη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για τις πιθανότητες να δούμε βασικό τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς κόντρα στον Αστέρα και θυμίζει την αντίστοιχη ιστορία με τον Κάλενς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έφυγε -επιτέλους θα πω εγώ- η τρέλα του μεταγραφικού φινάλε, με μια σπουδαία προσθήκη. Μαζί της αποχώρησαν, μέχρι να τα ζήσουμε ξανά εις βάθος το μακρύ καλοκαίρι, όλα τα ανυπόστατα σενάρια για παίκτες που ουδέποτε υπήρξαν υπαρκτοί και δουλεμένοι στόχοι. Φαντασιοπληξίες από Μέσα που εμπνεύστηκαν ελεύσεις παραγόντων ξένων ομάδων, αναρτήσεις οπαδών που έχουν γνωστούς οι οποίοι έχουν κάποιον άλλον γνωστό μέσα στην ΑΕΚ που τους είπε ότι κλείνουμε τον δείνα και τον τάδε.

Ερωτήθηκα, όπως όλοι οι συνάδελφοι εδώ στο enwsi.gr για ονόματα που δεν υπήρξαν ποτέ στην ατζέντα, έγινε ο κακός χαμός με τον Χουάνγκ ενώ εκείνος έπαιζε στο Πανασιατικό, όλα εκτός τόπου και χρόνου, εκτός πραγματικότητας. Ασφαλώς και το κατανοώ, ουδόλως με ενόχλησε να απαντώ σε όλους σας ότι δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ, αλλά βλέποντας αυτή την έξαρση της (να μου συγχωρέσετε την έκφραση) «παπαρολογίας», σκέφτηκα ότι ρε παιδιά, δεν ευχαριστιόμαστε τη σπουδαία κίνηση που έγινε με τον Λιούμπισιτς για να ρωτάμε ποιος θα είναι ο επόμενος και να τον κάνουμε με το ζόρι δίδυμο με τον Χουάνγκ στα χαφ.

Ας τον χαρούμε λοιπόν στο γήπεδο και για τις επόμενες κινήσεις ας περιμένουμε το καλοκαίρι, ενόσω θα γίνονται οι ζυμώσεις από τώρα. Διότι ο Αλμέιδα τις κατευθύνσεις τις έχει δώσει, ονόματα που θέλει τα γνωρίζουν οι υπεύθυνοι κι όπως φάνηκε, η διάθεση για ενίσχυση προς τη σωστή κατεύθυνση υπάρχει. Όπως και τα χρήματα επίσης δίνονται, αρκεί να πιάνουν τόπο, να αφορούν στα σωστά προφίλ. Θα δούμε και αριστερό μπακ και δεξί μπακ και τερματοφύλακα και εξτρέμ και, και, και…

Την Κυριακή η πρώτη γεύση

Θέλω να πιστεύω ότι ο κόουτς θα του δώσει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής την Κυριακή. Εκτός εάν δει στις προπονήσεις ότι βρίσκεται τόσο πίσω που απαιτείται χρόνος, αν και δεν το πιστεύω αυτό παρά την κακομεταχείριση που του επεφύλασσαν στη Ντινάμο το τελευταίο διάστημα και των ώθησαν στην πόρτα της εξόδου. Να είναι καλά πάντως που τον απαξίωσαν έτσι αγωνιστικά και βρέθηκε η άκρη να έρθει σε εμάς, διότι το περασμένο καλοκαίρι όταν τους ρωτούσες, έλεγαν για 8 εκατ. ευρώ.

Θα μπορούσε άραγε να είναι βασικός με τον Αστέρα Τρίπολης; Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, όμως γιατί όχι; Αν ο Αλμέιδα πειστεί, δεν το αποκλείω καθόλου. Ο Κάλενς έκανε πρώτη προπόνηση με την ΑΕΚ στις 16 του περασμένου Σεπτεμβρίου και στις 29 του μήνα ο προπονητής τον έχρισε βασικό στη Λεωφόρο, επειδή δεν είχε λύσεις στις θέσεις των στόπερ και δεν ήθελε να βάλει πάλι εκεί τον Σιμάνσκι μετά το παιχνίδι στο Μπράιτον.

Θα μου πείτε, άλλο 9 ημέρες παρουσίας στην ομάδα κι άλλο μόλις 3, όμως οι καλοί παίκτες, εφόσον είναι έτοιμοι, μπαίνουν και παίζουν οπουδήποτε. Επίσης, οι ανάγκες είναι και τώρα μεγάλες όπως τότε, μάλιστα σε δύο θέσεις που μπορεί άνετα να καλύψει ο «Λιούμπι», τόσο ως «6αρι» αντί των Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλου, όσο και στο αριστερό φτερό απ’ όπου θα απουσιάσει ο Γκατσίνοβιτς κι ενώ ο Πισάρο είναι στο Μεξικό.

Η λογική λέει Πινέδα στο «6», Μάνταλος στο «8» και Ελίασον αντί του «Γκάτσι» δεξιά, αν όμως ο κόουτς θέλει να φέρει τον Μεξικανό αριστερά, τότε το παράθυρο για τον Λιούμπισιτς στην ενδεκάδα ανοίγει ορθάνοιχτα. Σε κάθε περίπτωση, σκέψεις είναι αυτές, θα τα δούμε όλα επί χόρτου. Να τον χαρούμε, να κάνουμε focus σε αυτόν, να ξεχάσουμε όλους όσους δεν απασχόλησαν και όσους μελλοντικά θα απασχολήσουν και να περιμένουμε το boost που έχει ανάγκη η ομάδα από έναν πολυτάλαντο ποδοσφαιριστή. Η χαρά που τον έχουμε, είναι απερίγραπτη!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X