Χαμός ξανά στον Ολυμπιακό: Σε απολογία ο Μαντί Καμαρά, τον έστειλαν στην β' ομάδα!

Χαμός ξανά στον Ολυμπιακό: Σε απολογία ο Μαντί Καμαρά, τον έστειλαν στην β' ομάδα!
Photo Credits: INTIME

Ξένο σώμα στον Ολυμπιακό ο Μαντί Καμαρά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξένο σώμα στον Ολυμπιακό ο Μαντί Καμαρά!

Η σχέση των δύο πλευρών πάει στα άκρα με τους ερυθρόλευκους να καλούν σε απολογία για θέματα πειθαρχίας τον διεθνή μέσο ενώ τον έχουν ενημερώσει πως εδώ και πέρα θα προπονείται με τη Β’ ομάδα του συλλόγου.

Αυτό που «βγαίνει» από τον Ολυμπιακό είναι πως… ο Καμαρά είχε αργήσει το τελευταίο διάστημα σε κάποιες προπονήσεις και κάποια μίτινγκ της ομάδας του και για αυτό κλήθηκε σε απολογία.

Στον Αφρικανό – του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει με τον διεθνή μέσο να μην δέχεται να κλείσει με νέο συμβόλαιο στους Πειραιώτες – φέρεται να μεταφέρθηκε το εάν θα ήθελε να βρεθεί στη Σασουόλο ως ένα αντάλλαγμα για τον Σέρβο χαφ Ούρος Ράσιτς αλλά εκείνος δεν ήταν σύμφωνος με κάτι τέτοιο (και ενώ η Χετάφε έκανε κίνηση τελευταίας στιγμής για εκείνον και ήδη εμφανίζονταν να τον θέλουν αρκετές ισπανικές και γαλλικές ομάδες – όπως η Λυών – είτε για Γενάρη είτε ενόψει καλοκαιριού).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X