Κόλπο γκρόσο από την Ferrari: Φέρνει στο Μαρανέλο τον Χάμιλτον!

Χάμιλτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ferrari λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Σαρλ Λεκλέρκ, θέλει να… τινάξει την F1 στον αέρα.

Η scuderia είναι έτοιμη να βάλει «φωτιά» στην Formula 1, αφού όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Πιερτζουζέπε Ντοναντόνι, οι «κόκκινοι» έχουν μπει σε διαπραγματεύσεις με τον Λιούις Χάμιλτον.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ντοναντόνι η Scuderia θέλει να φέρει τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο Μαρανέλο. Η Ferrari όπως τονίζει το δημοσίευμα είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον Χάμιλτον με τις ανακοινώσεις να είναι θέμα ημερών, ώστε να γίνει team mate του Σαρλ Λεκλέρκ από το 2025.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ferrari, Τζον Έλκαν, είχε συζητήσεις με τον Χάμιλτον τις προηγούμενες μέρες αφού είναι ο No1 στόχος της ομάδας (το συμβόλαιό του λήγει το 2024), ενώ αν δεν καταφέρουν να τον φέρουν στην Ιταλία, ο Σάινθ θα παραμείνει στο μονοθέσιο της Scuderia και το 2025.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X