Ζούρος: «Πρέπει να νικήσουμε απέναντι στη Μούρθια, υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα»

Ζούρος: «Πρέπει να νικήσουμε απέναντι στη Μούρθια, υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε για την ήττα της ΑΕΚ Betsson, από την Χαποέλ Χολόν για το Basketball Champions League

Η ΑΕΚ Betsson γνώρισε την ήττα από την Χαποέλ Χολόν (79 -68)στη 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Basketball Champions League, με τον τεχνικό της Ένωσης να μιλάει για την σημαντικότητα του επόμενου αγώνα για τη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Ζούρος, στάθηκε στο γεγονός πως η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στη Μούρθια, ενώ τόνισε πως τα λάθη είναι αυτά που στέρησαν τη νίκη από το σημερινό παιχνίδι στην ΑΕΚ Betsson.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στη Χολόν. Αξίζαν τη νίκη. Από την πλευρά μας θα πω ότι ήμασταν μπερδεμένοι με την άμυνα πυ αντιμετωπίσαμε. Κολλήσαμε και διστάσαμε. Πιστεύω στους παίκτες, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό, αλλά δεν έχουμε χρόνο.

Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί, ξεκινώντας από το πρωτάθλημα, το Σάββατο και μετά στο ματς με τη Μούρθια. Απόψε κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε κρίσιμα ριμπάουντ, τους δώσαμε τη δυνατότητα για πόντους δεύτερης ευκαιρίας και κυρίως τρίποντα.

Στην transition επίθεση επίσης δεν ήμασταν καλοί. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, να παλέψουμε κάθε ματς, κάθε δευτερόλεπτο, γιατί η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ, αλλά και στον επόμενο γύρο. Πρέπει να νικήσουμε απέναντι στη Μούρθια, υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X