Η Μίλαν ήρθε σε συμφωνία με τον Κόντε για τη νέα σεζόν!

Η Μίλαν ήρθε σε συμφωνία με τον Κόντε για τη νέα σεζόν!
Photo Credits: INTIME

Η Μίλαν έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Αντόνιο Κόντε ώστε να αναλάβει τις τύχες των «ροσονέρι» από τη νέα σεζόν!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βόμβα στο ιταλικό ποδόσφαιρο και τη Serie A «πυροδοτεί» η Μίλαν!

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Μομπλάνο, οι «ροσονέρι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Αντόνιο Κόντε ώστε να αναλάβει την ομάδα από τη νέα σεζόν!

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά μάλιστα στο δημοσιεύματα του, ο Ιταλός προπονητής έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος εδώ και μερικούς μήνες έχει ρόλο συμβούλου της διοίκησης και των ιδιοκτητών του συλλόγου!

Η φετινή πορεία της Μίλαν, έχει αναγκάσει τους ανθρώπους του συλλόγου να κάνουν δεύτερες… σκέψεις για το μέλλον του Αντρέα Πιόλι στο «τιμόνι» της ομάδας, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Μάλιστα, υπήρχαν φήμες το τελευταίο διάστημα που ήθελαν τη διοίκηση της ομάδας να εξετάζει διάφορες εναλλακτικές ενόψει της νέας σεζόν, με το όνομα του Αντόνιο Κόντε να βρισκόταν ψηλά στη λίστα.

Τελικώς, όπως όλα δείχνουν, ο 54χρονος τεχνικός που βρίσκεται μακριά από τους πάγκους από τον περασμένο Μάρτη όταν και αποχώρησε από την Τότεναμ, αναμένεται να επιστρέψει στο Μιλάνο μετά από τρία χρόνια, αυτή τη φορά όμως όχι για την Ίντερ (είχε βρεθεί τη διετία 2019/21), αλλά για το… αντίπαλο δέος της πόλης, Μίλαν!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X