Ο αρχηγός της Έλτσε για Πόνσε: «Είναι killer, του εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα»

Ο αρχηγός της Έλτσε για Πόνσε: «Είναι killer, του εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Ύμνοι για τον επιθετικό της ΑΕΚ, Έκι Πόνσε από τον αρχηγό της Έλτσε, Φιδέλ Τσάβες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εγκώμιο του Έκι Πόνσε έπλεξε σε δηλώσεις του στο SDNA μέσω Ισπανών συναδέλφων ο αρχηγός της Έλτσε, Φιδέλ Τσάβες.

Ο έμπειρος μέσος υποστήριξε πως για την Έλτσε ήταν πλήγμα η αποχώρηση του Αργεντινού στράικερ το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα εξάροντας το ταλέντο και τον επαγγελματισμό του στράικερ της Ένωσης.

«Σίγουρα η αποχώρηση του Έκι το καλοκαίρι ήταν ένα πλήγμα για μας, όμως η διοίκηση έκρινε πως έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο από οικονομικής πλευράς από τη στιγμή που η ομάδα υποβιβάστηκε», είπε ο Φιδέλ και πρόσθεσε: «Ο Έκι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που μπορεί να προσφέρει σε οποιαδήποτε ομάδα τόσο εντός περιοχής όσο και ως περιφερειακός επιθετικός. Έχει τις ικανότητες, είναι εκτελεστής και είμαι σίγουρος πως η συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι ακόμα καλύτερη γι’ αυτόν».

Στην αναφορά μας πως ο Πόνσε έχει σκοράρει πέντε φορές στα τελευταία δύο ματς, ο Φιδέλ επισήμανε: «Δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Ο Έκι είναι killer. Αν βρει ρυθμό, είναι δύσκολο να τον σταματήσεις. Επομένως πραγματικά σας λέω δεν με εκπλήσσει αυτό το επίτευγμα. Αντίθετα θα μου έκανε εντύπωση αν δεν έβρισκε γκολ».

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X