Κούστας: «Μας αφήνει μεγάλη πίκρα το αποτέλεσμα» (VIDEO)

Κούστας: «Μας αφήνει μεγάλη πίκρα το αποτέλεσμα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Β', Νίκος Κούστας μετά την ήττα της ομάδας του με 0-1 απο τον Λεβαδειακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πικρή γεύση άφησε στον προπονητή της ΑΕΚ Β’, Νίκο Κούστα η ήττα με 0-1 από τον Λεβαδειακό μέσα στα Σπάτα.

«Ξέραμε ότι για να πάρουμε το ματς με τον Λεβαδειακό 100% συγκεντρωμένοι γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Λεβαδειακός. Το αποτέλεσμα μας αφήνει πίκρα και με τον τρόπο που ήρθε», είπε αρχικά ο Κούστας.

«Ήταν ένα γκολ, όπως το δεχθήκαμε και με τη Λάρισα. Δεχθήκαμε το γκολ από αδράνεια, ο αντίπαλος έπαιξε γρήγορα, εμείς διαμαρτυρηθήκαμε στον διαιτητή και ο αντίπαλος και με την εμπειρία εκμεταλλεύτηκε αυτή την αδράνεια μας», συμπλήρωσε.


Καταλήγοντας ο Κούστας επισήμανε: «Είμαι ευχαριστημένος από το β’ μέρος της ομάδας. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που αντιδράσαμε, δημιουργήσαμε 2-3 κλασικές ευκαιρίες παρά τον κόντρα αέρα για να ισοφαρίσουμε. Το παιχνίδι χάθηκε, ήταν σημαντικό για μας να πάρουμε αποτέλεσμα. Πάμε στον Βόλο για τους βαθμούς, είναι σημαντικοί».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X