Η «σφαγή» του Κομπότη! - Εσταξε... αίμα η διαιτησία την ΑΕΚ Β' για να ηττηθεί (0-1) στο Σεραφείδειο από τον Λεβαδειακό

Εικόνες από το ΑΕΚ Β΄-Λεβαδειακός
Photo Credits: INTIME

Ο Κομπότης «έσφαξε» την ΑΕΚ Β και η Ένωση ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό στο Σεραφείδιο με σκορ 1-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορούσε τουλάχιστον την ισοπαλία στα Σπάτα η ΑΕΚ Β’ κόντρα στον Λεβαδειακό (0-1), όμως η σφυρίχτρα δεν την άφησε…

Η ΑΕΚ Β’ δεν τα κατάφερε στο Σεραφείδειο με τον Λεβαδειακό. Έχασε με 0-1 μέσα στα Σπάτα από τους Βοιωτούς που σκόραραν στο 9′ με τον Τσιριγώτη, ωστόσο έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του Χρονά.

Οι «κιτρινόμαυροι» φωνάζουν για αντικανονική εκτέλεση του φάουλ πριν το 0-1, ενώ στις καθυστερήσεις πέναλτι-μαρς στην ΑΕΚ Β’ για χέρι μέσα στην περιοχή. Επίσης η ΑΕΚ Β’ ήταν καλή στο β’ μέρος, είχε δύο μεγάλες στιγμές με Μαχαίρα και Γκολφίνο για να βρει γκολ ισοφάρισης την ώρα που ο αντίπαλος, στην προκειμένη ο Λεβαδειακός του Κομπότη έκανε μονίμως καθυστερήσεις.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 4ο λεπτό ο Μαχαίρας συνέκλινε από αριστερά και σούταρε με το δεξί αλλά ο Λιάγκας έκοψε με το κεφάλι ωστόσο στο 9’ ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ. Αρχικά ο Θεοχάρης απέκρουσε εντυπωσιακά μετά από πλασέ του Λιάγκα αλλά η μπάλα βγήκε δεξιά στον Γιαννιώτα, εκείνος σέντραρε και ο Τσιριγώτης με κεφαλιά εξ επαφής έγραψε το 0-1. Μία φάση, στην οποία φώναξε για αντικανονική εκτέλεση φάουλ από πλευράς των φιλοξενούμενων.

Μετά από ένα ανούσιο 20λεπτο ο Λεβαδειακός απείλησε ξανά στο 32’ καθώς ο Γιάννης Γιαννιώτας έβγαλε νέα σέντρα από δεξιά αλλά αυτή τη φορά η κεφαλιά του Νίκα πέρασε έξω όπως κι εκείνη του Τσιριγώτη στο 37’.

Στο 43ο λεπτό μετά από γύρισμα του Κάτσικα ο Τσελεπίδης έσωσε την τελευταία στιγμή και στο 45+2’ το σουτ του Χριστόπουλο από πολύ κοντά σταμάτησε πάνω στον Κουάδρα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να φωνάζουν έντονα για πέναλτι και το ριπλέι να τους δικαιώνει…

Η ΑΕΚ Β’ μπήκε καλύτερα στο 2ο μέρος και στο 59ο λεπτό έχασε απίθανη ευκαιρία. Ο Λαμαράνα έκανε φοβερή ενέργεια και άνοιξε δεξιά στον Κάτσικα, εκείνος έκανε το σουτ και ο Χριστόπουλος από οριακή θέση, αστόχησε με προβολή στο πίσω δοκάρι.

Μάλιστα στο επόμενο λεπτό ο Χριστόπουλος σέντραρε από δεξιά και ο Μαχαίρας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γκροφ έσωσε εντυπωσιακά. Στο 67’ ο Γιαννιώτας πάτησε περιοχή αλλά σούταρε άστοχα και στο 83’ μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά και λάθος έξοδο του Θεοχάρη, ο Βήχος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κάτσικας έσωσε στη γραμμή.

Στο 84ο λεπτό ο Τιεΐ πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε δεξιά στον Γκολφίνο που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκροφ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Κάτσικας, Γεμπόα (77′ Σαμπανάτζοβιτς), Χρυσόπουλος, Κανελλόπουλος (83′ Γεωργέας), Φοφανά, Λαμαράνα, Σκόνδρας (63′ Γκολφίνος), Μαχαίρας, Χριστόπουλος (63′ Τζούντα Γκαρσία), Θεοδωρίδης (63′ Τιέι).

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Τσελεπίδης, Μεχία, Μπελμόντε (76′ Ντεντάκης), Νίκας (62′ Συμελίδης), Κούαδρα (89′ Λόπεζ), Γιαννιώτας (76′ Πολέτο), Τσιριγώτης.

Διαιτητής: Χρονάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Παγουρτζής (Πειραιά)
Κίτρινες: Γεμπόα, Γεωργέας – Μπελμόντε, Γκροφ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X