«Παράθυρο» για διπλό μεταγραφικό χτύπημα στην ΑΕΚ!

«Παράθυρο» για διπλό μεταγραφικό χτύπημα στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φαίνεται έτοιμη να κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση χαφ και μεσοεπιθετικού από το υψηλό ράφι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπορεί μέχρι σήμερα να ήταν ανενεργή στο μεταγραφικό παζάρι, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr προκύπτει κίνηση για διπλό ηχηρό χτύπημα από τους «κιτρινόμαυρους» στο φινάλε του χειμερινού παζαριού.

Πάμε, όμως, να δούμε σε τι ακριβώς αναφερόμαστε… Πέραν της κίνησης για χαφ που προσπαθεί να κάνει η ΑΕΚ, όπως σας ενημέρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας το enwsi.gr, η Ένωση πάει και για ενίσχυση μεσοεπιθετικά.

Και τι ακριβώς εννοούμε; Η ΑΕΚ κινείται για παίκτη από προηγμένο πρωτάθλημα για να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική της γραμμή. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο αριστερά όσο και δεξιά, ενώ μπορεί να παίξει και πίσω από τον εκάστοτε σέντερ φορ είτε αυτός λέγεται Λιβάι Γκαρσία είτε Πόνσε.

Με απλά λόγια θα είναι ένας παίκτης που θα έρθει είτε με αγορά είτε δανεικός με οψιόν και θα φθάσει στη Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο να γεμίσει την φαρέτρα του Ματίας Αλμέιδα και να δώσει το δικαίωμα στον Αργεντινό άσο να έχει μεγαλύτερο πλουραλισμό στο δημιουργικό κομμάτι της ΑΕΚ.

Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την ΑΕΚ και αναμένονται σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά τις ποιοτικές προσθήκες στο υπάρχον ρόστερ της νταμπλούχου Ελλάδας που στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Προσθήκες που θα της ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο, θα την γεμίσουν ποιότητα και θα στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως η ΑΕΚ είναι και θέλει να παραμείνει η κάτοχος των σκήπτρων στην Ελλάδα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X