Γνωστοί στην οικογένεια του Πισάρο οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης

Γνωστοί στην οικογένεια του Πισάρο οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης
Photo Credits: INTIME

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονική επίθεση στην οικογένεια του Πισάρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στο «φως» της δημοσιότητας για την σοκαριστική επίθεση στην οικογένεια του Ροντόλφο Πισάρο στο Μεξικό, όπου, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, έχασε τη ζωή της η θεία του άσου της ΑΕΚ ενώ στο νοσοκομείο διακομίστηκαν τραυματισμένοι η μητέρα του και ο θείος του.

Όπως αναφέρουν τα μεξικανικά ΜΜΕ, οι δράστες της φονικής επίθεσης είχαν στόχο τη ληστεία και φαίνεται να είναι γνωστοί της οικογένειας του παίκτη. «Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες συνδέονται με τη φροντίδα της οικογένειας του παίκτη, τους γνωρίζουν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στα ρεπορτάζ.

Και αυτά ενώ είναι συγκλονιστικές οι εικόνες από το νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν ο θείος και η μητέρα του παίκτη, με εκπρόσωπο της τοπικής Αστυνομίας να αναφέρει πως «οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τη διευκρίνιση των γεγονότων και τον εντοπισμό των φερόμενων ως υπευθύνων».

Τώρα σε ό,τι αφορά την κατάσταση της μητέρας του παίκτη και του θείου του είναι σταθερή και δεν ελλοχεύει κίνδυνος για τη ζωή του με τον ποδοσφαιριστή να κάνει ανάρτηση πριν από λίγο στα social media.

Σ’ αυτή αναφέρει πως «Θεία μου, θα μου λείψεις πολύ. Είχες πάντα ένα χαμόγελο για όλους και θα σε θυμάμαι με αυτό το χαμόγελο. Σε αγαπώ πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Πηγή: SDNA

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X