Αποκάλυψη AEK talk: Κινητικότητα για μεταγραφή!

Αποκάλυψη AEK talk: Κινητικότητα για μεταγραφή!
Photo Credits: INTIME

Υπάρχει έντονη κινητικότητα για μεταγραφή τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποκάλυψη από το ENWSI TV και την εκπομπή AEK talk καθώς στην Ένωση φαίνεται πως υπάρχει αυξημένη κινητικότητα για μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν Σταύρος Καζαντζόγλου και Βαγγέλης Αρναούτογλου, η ΑΕΚ κινείται με μεγαλύτερη ένταση τις τελευταίες ώρες για προσθήκη παίκτη.

Η τελευταία εξέλιξη ήταν η απώλεια του Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός για πάνω από δυο μήνες και η Ένωση μένει με μοναδική επιλογή στο κέντρο τον Γενς Γιόνσον.

Ο Πολωνός χάφ στην προχθεσινή προπόνηση υπέστη τραυματισμό στον τένοντα του μηριαίου, ψηλά στο αριστερό πόδι, με τον Ματίας Αλμέιδα να τον χάνει για το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Πολωνός μέσος θα μείνει εκτός για τις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες, κάτι που αναμφισβήτητα αποτελεί πλήγμα για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς ο Σιμάνσκι είναι εκ των αρχηγών της ομάδας και ο τρίτος σε λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα, πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστή και η αποχώρηση του Μίλαντ Μοχαμάντι για την Τουρκία με την ΑΕΚ να προχωρά με Σταύρο Πήλιο και Εχσάν Χατζισαφί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X