Έξαλλος Λουτσέσκου: «Ντροπή αυτός ο διαιτητής, έδωσε πέναλτι που δεν ήταν - Δεν απέβαλλε παίκτη του ΠΑΟ»

Έξαλλος Λουτσέσκου: «Ντροπή αυτός ο διαιτητής, έδωσε πέναλτι που δεν ήταν - Δεν απέβαλλε παίκτη του ΠΑΟ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε έξαλλη κατάσταση ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, επιτέθηκε κατά του διαιτητή για το πέναλτι που έδωσε στην ομάδα του Τερίμ ενώ αναφέρθηκε και σε κόκκινη που δεν υπέδειξε σε παίκτη του Παναθηναϊκού.

«Είναι δύο κομμάτια, ένα παιχνίδι όπου παίχθηκε τέλεια τακτικά από την ομάδα μας. Θυσιαστήκαμε, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ελέγχαμε το παιχνίδι έχοντας περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο, ήταν απόλυτα δίκαιη η νίκη», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova μετά τον αγώνα ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» για να προσθέσει:

«Το δεύτερο έχει να κάνει με τον διαιτητή. Σήμερα ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο, δεν καταλαβαίνω γιατί ο διαιτητής έσπρωξε τον Παναθηναϊκό δίνοντάς του πέναλτι που δεν ήταν, δεν απέβαλε παίκτη του με 2η κίτρινη κάρτα, ο παίκτης αυτός θα μπορούσε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X