ΑΕΚ: Οι συμπτώσεις που ενώνουν Τσούμπερ και Πόνσε και δείχνουν πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Οι συμπτώσεις που ενώνουν Τσούμπερ και Πόνσε και δείχνουν πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Τι ενώνει Τσούμπερ και Πόνσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Come back που θυμίζει τον περσινό Τσούμπερ από τον Πόνσε και οι συμπτώσεις του Περιστερίου και της 19ης αγωνιστικής.

Πολλοί, ενδεχομένως, να απόρησαν με τον τίτλο, όμως, υπάρχει μία σύμπτωση ανάμεσα στον Πόνσε και τον περσινό Τσούμπερ που πείθει πολλούς φίλους της ΑΕΚ να κάνουν πρωταθληματικούς συνειρμούς.

Πέρσι, λοιπόν, ήταν 19η αγωνιστική που ο Τσούμπερ πήρε μπρος και άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της ΑΕΚ. Προερχόμενος από τραυματισμό ο Ελβετός μπήκε αλλαγή στο ματς με τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής και στο 90+2′ πέτυχε το γκολ της νίκης με τον Τσούμπερ να σκοράρει το νικητήριο τέρμα στο 0-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ξέρετε πότε ξεμπούκωσε ο Πόνσε που είχε να σκοράρει από το 1-1 με τον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβρη; Την 19η αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο σημειώνοντας χατ τρικ στο 0-5 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Λέτε να εξελιχθεί ο Πόνσε στον «Τσούμπερ του 2024», διότι κατά γενική ομολογία ο Ελβετός πέρσι ήταν καθοριστικός στη κατάκτηση του πρωταθλήματος σημειώνοντας 8 γκολ εκ των οποίων τα 5 στα πλέι οφ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X