ΑΕΚ: Η κριτική των 16 «κιτρινόμαυρων» του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ

ΑΕΚ: Η κριτική των 16 «κιτρινόμαυρων» του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του ματς της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με καλό πρώτο ημίχρονο και σούπερ τον Έκι Πόνσε, η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα με 3-0 τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του ματς της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς:Αυτή την φορά ο Αυστριακός τερματοφύλακας όχι μόνο ήταν παρών όταν η ΑΕΚ τον χρειάστηκε, αλλά έδωσε και εξαιρετική ασίστ στο δεύτερο γκολ του Πόνσε. Και μάλιστα σε κρίσιμο σημείο του ματς. Επίσης ο Στάνκοβιτς έκανε μια πολύ σημαντική απόκρουση, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Βεντάντ Ραντόνια: Ντεμπούτο για φέτος στην βασική ενδεκάδα και στο δεξί άκρο της άμυνας. Είχε πολύ καλές κινήσεις χωρίς την μπάλα στα πόδια του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν συνεπής και πολύ προσεκτικός. Προσπάθησε να βγάλει συνεργασίες με τον Άμραμπατ από την πλευρά του. Έκανε πάντως και αρκετά λάθη στην τακτική.

Ντομαγκόι Βίντα: Για ακόμα ένα ματς, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός ήταν το σημείο αναφοράς στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ. Κάλυπτε πολύ σωστά τους χώρους, κέρδιζε με ευκολία όσες μονομαχίες χρειάστηκε να εμπλακεί. Και με την μπάλα στα πόδια είχε πολύ σωστές επιλογές.

Άλεξ Κάλενς: Ήταν ο παίκτης που έδωσε τις περισσότερες μονομαχίες με τον σέντερ φορ του ΟΦΗ. Τις περισσότερες εξ αυτών τις κέρδισε ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός. Ενώ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έκανε αρκετά σωστά ανεβάσματα με την μπάλα στα πόδια, για να μπορέσει να φτιάξει επιθέσεις της ΑΕΚ.

Σταύρος Πήλιος: Καλό το παιχνίδι που έκανε ο 23χρονος ακραίος μπακ. Παρότι είχε και τα λάθη του, γενικώς ήταν εξαιρετικά συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα, είχε σωστές καλύψεις, ενώ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε και καλά ανεβάσματα από την πλευρά του για να βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Γενς Γιόνσον: Για ένα ακόμα παιχνίδι, έβγαλε πολλή δουλειά ο Δανός στην μεσαία γραμμή και “κατάπιε” πολλά χιλιόμετρα. Έκοψε μπάλες, κέρδισε μονομαχίες και με την μπάλα στα πόδια του, τις περισσότερες φορές είχε σωστές επιλογές.

Ορμπελίν Πινέδα: Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, υπήρχαν φορές που με τον τρόπο που διαχειριζόταν την μπάλα, άνοιγε σαν βεντάλια όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ. Δεν ήταν μια από τις σούπερ εμφανίσεις του. Αλλά στο πρώτο ημίχρονο είχε ορισμένες πολύ καλές στιγμές.

Στίβεν Τσούμπερ: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ. Έκανε εξαιρετική προσπάθεια και έδωσε τρομερή ασίστ στο πρώτο γκολ του Πόνσε. Ενώ γενικώς ήταν πολύ κινητικός, πήρε πολλές πρωτοβουλίες και ήταν από αυτούς που ταλαιπώρησαν πολύ την άμυνα του ΟΦΗ.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Ένα ακόμα εξαιρετικό ματς από τον Γκάτσι. Απολύτως συνεπής στις βοήθειες που έδινε στον Πήλιο στην άμυνα. Ενώ με την μπάλα στα πόδια έκανε κάθε φορά όλες τις απαραίτητες επιλογές, προκειμένου να βγάλει την ομάδα σωστά από την άμυνα της.

Νορντίν Άμραμπατ: Ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο. Κινητικός με καλές πρωτοβουλίες από την πλευρά του και με σωστές επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο αρκετές φορές κράτησε περισσότερο την μπάλα απ’ όσο έπρεπε. Ενώ σ΄αντίθεση μ’ ότι έκανε στο πρώτο, δεν έδωσε τόσες πολλές βοήθειες στον Ραντόνια.

Έκι Πόνσε: Αυτή την φορά μετά το χατ τρικ του Περιστερίου, πέτυχε δυο γκολ. Και τα δυο εξαιρετικά και σεντερφορίσια. Ενώ σ’ όλη την διάρκεια του ματς και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, τον αισθάνθηκε πολύ η άμυνα του ΟΦΗ, καθώς μπήκε σε φάσεις και έχασε και ευκαιρίες.

Πάολο Φερνάντες: Μπήκε για άλλη μια φορά στο γήπεδο πολύ κεφάτος και πήρε αρκετές πρωτοβουλίες από την πλευρά του. Δεν του βγήκαν όλες, όμως υπήρχαν και πάλι στιγμές που έκανε μαγικά πράγματα με την μπάλα στα πόδια του.

Πέτρος Μάνταλος: Πολύ κινητικός και πολύ δραστήριος από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο. Έβγαλε δουλειά στην μεσαία γραμμή και πήρε και πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια του.

Σέρχιο Αραούχο: Μπήκε και αυτός με πολύ μεγάλη διάθεση στο γήπεδο. Υπήρξαν δυο – τρεις φορές που άνοιξε πολύ σωστά την αντεπίθεση της ΑΕΚ, αλλά δεν είχε καθόλου καλή απόφαση, στην τελική του επιλογή.

Νίκλας Ελίασον: Έπαιξε αυτή την φορά ως αριστερός ακραίος επιθετικός. Άργησε κάπως από την στιγμή που μπήκε να πάρει πρωτοβουλίες. Προς το φινάλε όμως είχε και αυτός κάποιες καλές επιθετικές στιγμές.

Τομ Φαν Βέερτ: Μπήκε λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού. Αλλά είχε τόσο μεγάλη διάθεση, που κυνήγησε όλες τις φάσεις μέχρι το τελευταίο λεπτό και δικαιώθηκε με το γκολ που πέτυχε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X