Ούτε ο πόνος θα τους περάσει, ούτε ο Πόνσε, ούτε και οι… επόμενοι!

Ούτε ο πόνος θα τους περάσει, ούτε ο Πόνσε, ούτε και οι… επόμενοι!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά την άνετη νίκη επί του ΟΦΗ με σφραγίδα… Έκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, λέγαμε εδώ στο «enwsi.gr», ότι αυτή η ιστορία με τον Λιβάι να είναι ο μοναδικός που αποτελεί σημαντική πηγή κινδύνου για κάθε αντίπαλο της ΑΕΚ, έπρεπε να τελειώσει. Και είχαμε εκτιμήσει μάλιστα ότι θα τελείωνε οριστικά και αμετάκλητα στο Περιστέρι με τον Πόνσε. Ο Έκι που ξέραμε, είναι και πάλι εδώ, με πέντε γκολ μέσα σε μια εβδομάδα. Ή με πέντε γκολ σε δύο ματς, αν προτιμάτε.

Και ήδη έχουμε διαπιστώσει πόσο σημαντικό είναι αυτό για την ΑΕΚ. Αλλά και τι πόνο προκαλεί στους βασικούς ανταγωνιστές της «Ένωσης», που πλέον κλαίγονται και κάνουν προπαγάνδα, ακόμα και για φάσεις που ο αντίπαλος παραδέχτηκε ότι ήταν σωστές! Αλλά εντάξει, το βαρέλι τους δεν έχει ούτως ή άλλως πάτο, οπότε θα συνεχίζουν να το… ξύνουν μέχρι το τέλος της σεζόν, που θα ξαναδούν τον Αραούχο να σηκώνει την κούπα του πρωταθλήματος.

Κι όπως δεν θα τους περάσει αυτός ο πόνος, δεν πρόκειται να τους περάσει, ούτε και ο Πόνσε. Και να ξέρετε και κάτι άλλο. Έρχονται και οι επόμενοι. Μα θα είναι ο Φερνάντες, μα θα είναι ο Τσούμπερ, μα θα είναι ο Πινέδα, μα θα είναι ο Αραούχο, μα θα είναι ο Ελίασον, μα θα είναι κάποιος άλλος; Συν ότι επιστρέφει οσονούπω και ο Λιβάι, που για παράδειγμα σε ένα ματς όπως αυτό στην Τούμπα, εκτιμώ ότι θα ταιριάξει καλύτερα και θα τρομάξει και τον ΠΑΟΚ περισσότερο.

Κόντρα στον ΟΦΗ, σκόραρε και ο Φαν Βέερτ, που φυσικά και λίγα λεπτά να παίζει σε τέτοια ματς, δεν ξεχνάει το ένστικτο του σκόρερ, κυνηγάει κάθε φάση και δικαιώνεται. Ο επόμενος «τελικός» είναι την ερχόμενη Κυριακή, στην (για τελευταία φορά) άδεια Νέα Φιλαδέλφεια, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Σημασία και για αυτό το ματς, έχει να γίνει η δουλειά και να έρθει το «τρίποντο».

Και μετά… Τούμπα για το «διπλό», που θα αποτελέσει το πιο ηχηρό μήνυμα τίτλου από την αγέλη του Ματίας. Και που θα «κλειδώσει» λογικά και την πρωτιά πριν τα πλέι οφ. Έγραψα το blog που διαβάζετε πριν από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, οπότε δεν είχα πλήρη εικόνα για το πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία. Αλλά όπως και να έχει, σημασία έχει μόνο το τι κάνει η ΑΕΚ. Προχωράμε…

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X