Από ένα διαιτητικό λάθος κρίθηκε το ματς της ΑΕΚ Κ15 με τον Ολυμπιακό - Ήττα με 0-1 στα Σπάτα

Από ένα διαιτητικό λάθος κρίθηκε το ματς της ΑΕΚ Κ15 με τον Ολυμπιακό - Ήττα με 0-1 στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 0-1 από τον Ολυμπιακό σε αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ15 της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 0-1 από τον Ολυμπιακό σε αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ15 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Athens LifeTech Park στα Σπάτα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτα ισορροπημένο και έληξε χωρίς γκολ, αφού και οι δύο τερματοφύλακες αντέδρασαν εντυπωσιακά σε δύο περιπτώσεις ο καθένας: ο Ταβουλάρης του Ολυμπιακού σε κεφαλιές του Μαρίνου στο 13′ και στο 14′ και ο Κρικέλης της ΑΕΚ σε κεφαλιές του Μάρα στο 27′ και του Αγγελόπουλου στο 33′.

Η ισορροπία ανατράπηκε στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε ένα λάθος του διαιτητή Τριανταφύλλου, ο οποίος στο 12ο λεπτό (52′) αρχικά έδειξε “παίζετε” σε ένα καθαρό τάκλιν του Σμυρναίου στον Παναγόπουλο μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, αλλά αμέσως μετά “συμμορφώθηκε” προς τη… συμβουλή του βοηθού διαιτητή Κούλη που είδε ανατροπή, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο διαιτητής είχε πολύ καλύτερη οπτική γωνία στη φάση! Ο Καραμπιμπέρης εκτέλεσε στο 53′ και έκανε το 0-1.

ΑΕΚ (Βασίλης Αποστόλου): Κρικέλης, Κουμουκέλης, Σαλτοριάδης, Αδάμος (71′ Φραντζεσκάκης) Ποντίκης, Μαρίνος, Ζούμπος (52′ Σκαναβής) Στεργιαρόπουλος, Ρίννης (71′ Τσιπουρλιάνος) Ταμπάκογλου (52′ Ξυνής) Σμυρναίος (68′ Κολιμάτσης).

Φωτογραφικό ρεπορτάζ του αγώνα στη σελίδα της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X