Σπουδαίο «διπλό» μέσα στην Κρήτη για την ΑΕΚ Κ17 - Νίκησε με 2-3 τον ΟΦΗ

Σπουδαίο «διπλό» μέσα στην Κρήτη για την ΑΕΚ Κ17 - Νίκησε με 2-3 τον ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Κ17 βάδισε στα χνάρια της αντίστοιχης Κ19 επικρατώντας μέσα στην Κρήτη με 2-3 του ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε 3-2 τον ΟΦΗ σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε δύο φορές και ο ΟΦΗ ισοφάρισε ισάριθμες, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν τον τελευταίο λόγο, αφού πήραν τη νίκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Λεοντή που είχε περάσει ως αλλαγή.

Το σκορ άνοιξε στο 43ο λεπτό ο Μαρκόπουλος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κολοκοτρώνη, όμως ο ΟΦΗ ισοφάρισε σε 1-1 στο 53′ με πέναλτι του Μπεϊνά.

Η ΑΕΚ επανέκτησε το προβάδισμα με εντυπωσιακή ενέργεια και σουτ του Ανδριώτη στο 61′, όμως ο ΟΦΗ ισοφάρισε εκ νέου στο 83′ με σκόρερ τον Δάρλα και έδειξε ότι θα έπαιρνε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 93′, όμως ήρθε το γκολ του Λεοντή να δώσει τη νίκη στην ομάδα της ΑΕΚ!

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Δούκας, Κολυφέτης, Τσαραμανίδης, Μπούσιος (55′ Λιγάτος) Μαρκόπουλος, Ντάνι, Κωσκολέτος, Παναγιωτόπουλος (80′ Αβράσογλου) Κολοκοτρώνης (70′ Κουτσουδάκης) Ανδριώτης (80′ Ψυχογιός) Δασκαλόπουλος (70′ Λεοντής).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X