Νότιγχαμ Φόρεστ: Κοιτάζει τον Κάσπερ Σμάιχελ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Κοιτάζει τον Κάσπερ Σμάιχελ
Photo Credits: INTIME

Ο Κάσπερ Σμάιχελ βρίσκεται στην λίστα της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία ψάχνει να ενισχυθεί στην θέση του τερματοφύλακα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει βάλει στο στόχαστρο της τον έμπειρο Δανό τερματοφύλακα Κάσπερ Σμάιχελ.

Πιστεύεται ότι ο πολύπειρος κίπερ είναι ανοιχτός στην επιστροφή στην Αγγλία, ενόψει του Euro 2024 αυτό το καλοκαίρι, όπου αναμένει να αγωνιστεί για την Εθνική Δανίας. Το βρετανικό Μέσο σημειώνει επίσης ότι υπάρχει μια σχετικά χαμηλή ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιό του και ότι έχουν πραγματοποιηθεί οι αρχικές συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων. Ο Πίτερ Γκουλάτσι της Λειψίας είναι ένας ακόμα στο ραντάρ της Φόρεστ.

Το σχέδιο της ομάδας ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν αρχικά να προχωρήσει στο τέλος της σεζόν με τερματοφύλακες Ματ Τέρνερ και Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Όμως, ο Τέρνερ σημείωσε άλλη μια ασταθή εμφάνιση στην ήττα με 3-2 στο Μπρέντφορντ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Βέβαια υπάρχουν πολλά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν. Η Φόρεστ κατηγορήθηκε για παραβίαση των κανόνων δαπανών της Premier League νωρίτερα αυτό το μήνα και περιμένει να μάθει την τιμωρία της, η οποία θα μπορούσε να είναι αφαίρεση πόντων. Από τότε που κέρδισε την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» το 2022, η Φόρεστ έχει υπογράψει με 43 παίκτες σε τρεις μεταγραφικές περιόδους και αναγνωρίζει την ανάγκη πωλήσεων για να μπορέσει να προχωρήσει σε νέα deals.

Μέχρι στιγμής η μόνη τους δραστηριότητα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ήταν η ακύρωση του δανεισμού του Αντρέι Σάντος από την Τσέλσι και η συμφωνία για τιμή 2,6 εκατ. με τη Φλαμένγκο για την πώληση του Βραζιλιάνου μέσου Γκουστάβο Σκάρπα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X