Πειρατές: Α.Ε.Κ σύντριψε το ΟΦΗδάκι...

Πειρατές: Α.Ε.Κ σύντριψε το ΟΦΗδάκι...
Photo Credits: INTIME

Το blog των Πειρατών του Ονείρου της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

✓ ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΟΦΗδάκι… Την Κυριακή πάμε για τη Νέα Νίκη, αυτή τη φορά εναντίον του “όφι” μέσα στο Ναό της Προσφυγιάς. Στην άδεια, μεν, από κόσμο Φιλαδέλφεια, αλλά γεμάτη από τις υψηλές προσδοκίες του λαού της Α.Ε.Κ για την επίτευξη του μεγάλου στόχου μας, την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος! Εμπρός της Α.Ε.Κ παλικάρια, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και… νικήστε, νικήστε, νικήστε!!!

✓ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ!!! Η Ομάδα ήταν τρομερή μέσα στην έδρα του Ατρομήτου ο οποίος βέβαια… κατατρόμαξε από την “φονική” Α.Ε.Κ που τον “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες και 5 γκολ!!! Έτσι τη θέλουμε την ΑΕΚΑΡΑ, φόβο και τρόμο κάθε αντιπάλου! Το ματς αυτό ας σηματοδοτήσει την αγωνιστική ανάκαμψη της Ομάδας και τη θριαμβευτική επιστροφή του Δικέφαλου Αετού στις επιτυχίες. Όσον μας αφορά δεν θα πάψουμε στιγμή να στηρίζουμε την ομάδα γιατί πιστεύουμε στην ανωτερότητά της παρά τις “κακοτοπιές” της προηγούμενης περιόδου.

✓ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μάχη από αυτές που έρχονται. Κάθε ματς είναι, πλέον, και ένα ντέρμπι. Κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά! Είναι τέτοιοι οι συσχετισμοί και τόσο ρευστές οι αποστάσεις μεταξύ των ανταγωνιστών που δεν σηκώνει ούτε καν… λάθη!!! Με απόλυτη σοβαρότητα, προσήλωση και μαχητική αγωνιστική στάση μπορούμε να είμαστε εμείς εκείνοι που θα κόψουμε πρώτοι το νήμα. Πάμε γερά!

✓ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ… Ασταμάτητα στάζουν χολή και λάσπη κατά της Α.Ε.Κ τα διάφορα στρατευμένα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης). “Κόκκινη, πράσινη και ασπρόμαυρη ΤV – προπαγάνδα ελεεινή”! Έτσι νιώθει ο κάθε Αεκτζής και ως εκ τούτου δεν χρειάζονται περαιτέρω αναλύσεις. Ο κόσμος της Α.Ε.Κ αλλά και κάθε υγιής φίλαθλος κατανοεί που αποσκοπεί όλη αυτή η ανελέητη (και συντονισμένη) επίθεση κατά της Ομάδας της Προσφυγιάς. Όσον μας αφορά δεν θα πάψουμε ούτε στιγμή να στηλιτεύουμε τη χυδαία, γκεμπελικού τύπου, διαστρέβλωση της αλήθειας. Αλλά όσο και να χτυπιούνται… “σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει”!

✓ ΤΑ 2 ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ. Πότε φιλιώνουν και πότε τσακώνονται, πότε αγκαλιάζονται και πότε αρπάζονται. “Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα”, να λοιπόν που αυτή η παλιά παροιμία ταιριάζει γάντι στους δήθεν… “αταίριαστους”. Αν δεν φόραγαν διαφορετική προβιά ο καθένας τους δεν θα ξεχώριζες ποιος λέει τι! Μπροστά στο (κοινό) μίσος τους για την Α.Ε.Κ ετούτοι εδώ είναι ικανοί να φτάσουν μέχρι και σε… προικοσύμφωνο αναμεταξύ τους! Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τα καμώματά τους. Αλλά στο τέλος η Α.Ε.Κ θα είναι αυτή που θα τους ξηγήσει τ’ όνειρο!

✓ 100 ΧΡΟΝΙΑ Α.Ε.Κ. Συμπληρώνεται φέτος ένας αιώνας από τη Γέννηση της Ομάδας της Προσφυγιάς! Ένας αιώνας Μεγαλείου και Θριάμβων, ένας αιώνας Μνήμης και Συνέχειας για τη μεγαλύτερη Ομάδα με τη συγκινητικότερη Ιστορία σε ολόκληρο τον Πλανήτη. Υποκλινόμαστε στην αιώνια Α.Ε.Κ που υπερβαίνει το χρόνο και νικά την παροδικότητα επισφραγίζοντας με την αέναη παρουσία της στο αθλητικοκοινωνικό γίγνεσθαι την διαχρονικότητα της λαμπρής Ύπαρξής της!

✓ ΟΙ… “JUNIOR ΠΕΙΡΑΤΕΣ”! Στο ματς της Βασίλισσας με τους σκώληκες την προηγούμενη βδομάδα έδωσαν το παρόν  και κάμποσοι “Πειρατές junior” (μετά των γονέων Πειρατών). Παρά την ατυχή κατάληξη του αγώνα, οι πιτσιρικάδες του Club μας δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να τραγουδούν όλοι μαζί παρέα και να αποθεώνουν την Ομάδα ανεξαρτήτως της διακύμανσης του σκορ. Μπράβο ρε μαγκάκια, έτσι σας θέλουμε μαχητικούς και απτόητους. Γιατί εσείς είστε το μέλλον του Πειρατικού!

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ Όταν οι δολοφόνοι οδηγηθούν στη φυλακή, μόνο τότε θα βρει ανάπαυση η ψυχή του αδερφού μας και θα νιώσει μία ελάχιστη δικαίωση η βασανισμένη οικογένειά του και ο βαθιά θιγμένος λαός της Α.Ε.Κ. Για μια ακόμη φορά καλούμε την ΠΑΕ ΑΕΚ “να φέρει τη γη ανάποδα” προκειμένου να κινηθούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι διαδικασίες για να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι! Ούτε βήμα πίσω!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓VENCEREMOS PIRATES! Ο χρόνος, ως “αληθείας πατήρ”, δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Πειρατές: Α.Ε.Κ σύντριψε το ΟΦΗδάκι...

*QUEVA DE LOS PIRATAS*

* Μετράμε μέρες, λεπτά και… δευτερόλεπτα για την επιστροφή στο ΝΑΟ!

* Ο Λαός της Α.Ε.Κ στερείται την Ομάδα του εξαιτίας μιας απαράδεκτης κρατικής εντολής που επί της ουσίας υιοθετεί την κακόφημη λογική της συλλογικής ευθύνης.

* “Επί τον τύπον των ήλων” η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της μαφιόζικης εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπράβο στην Επίσημη Α.Ε.Κ για τα γρήγορα αντανακλαστικά.

* Ευχαριστούμε για τα πολυπληθή μηνύματα που λάβαμε και πάλι από πολλούς συνενωσίτες μας  για τις “Πειρατικές Αιχμές”. Αδέρφια να είστε όλοι καλά, έχουμε ξαναπεί πως απλά πράττουμε (και μέσω αυτής της στήλης) εκείνο που πρέπει για την υπεράσπιση της Α.Ε.Κ.

* Κουίζ: ποια πειρατίνα άκουγε γνωστό δικηγόρο να μιλά στο χαζοκούτι, χωρίς να βλέπει την εικόνα, και απευθυνόμενη στο σύζυγό της είπε : «Πολύ ωραίοι απόψε οι “Ράδιο Αρβύλα”, δίνουν ρεσιτάλ»!!!

* Χρόνια πολλά στον Πειρατή Γρηγόρη Χαραλαμπίδη από Γαλάτσι, έναν διαχρονικά πιστό φίλο του Club μας και διακεκριμένο κοινωνικό αγωνιστή. Ευχές επίσης και στον παλιό συνδεσμίτη “Gregory”, στην πειρατίνα “Ρία” καθώς και στη μικρή μας Μαργαρίτα, κόρη του αδερφού μας “Κοκκινογένη”. Υγεία, δύναμη, με την ΑΕΚΑΡΑ στο νου και την καρδιά.

* Πόν(ε)σε ο Πόνσε;;; Θα ‘χει και συνέχεια…

* “Όχι δεν σκέφτομαι να πάω σε άλλη ομάδα, είμαι εδώ με την Α.Ε.Κ για την Α.Ε.Κ” δήλωσε σε συνέντευξή του ο Ματίας Αλμέιδα. Και κύριος και έντιμος!

* Ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της Ομάδας. όπου διαπιστώνονται εμφανή κενά. Για να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο και οι πιθανότητες για την Κούπα!

* Μίρλα : η παιδική ασθένεια του ενωσιτισμού, (χεχε)

* Κάποτε οι άνθρωποι πολεμούσαν στα βουνά, εναντίον των κατακτητών για τη χιλιάκριβη τη λευτεριά. Σήμερα, εκείνα τα (κάποτε) φιλόξενα βουνά της πατρίδας μας ισοπεδώνονται με φαραωνικές ανεμοσιδεριές και τόνους τσιμέντων από τους νέους κατακτητές της κερδοσκοπίας. Ως εδώ και μη παρέκει, η ελληνική γη αποτελεί συλλογική λαϊκή περιουσία κι όχι τσιφλίκι σας.

* Πλειστηριασμοί και βίαιες εξώσεις συνταξιούχων και φτωχών βιοπαλαιστών από τα σπίτια τους για λογαριασμό των άπληστων κορακιών; Κι από την άλλη ροκάνισμα, εκ μέρους μιας ελίτ, σε όλη τη δημόσια περιουσία; Μπράβο ρε, σε ωραία κοινωνία ζούμε, όλο “δικαιοσύνη”! Μετά θα φταίνε οι από κάτω αν ξεσηκωθούν και γίνει της… πως τη λένε, α ναι, της Κορέας!

* Το λεγόμενο “no politica” αποτελεί την καλύτερη πολιτική στήριξη στο σύστημα.

* Μεγάλες χαρές στο “Νηπιαγωγείο Club” του Πειρατικού. Ήρθε στον κόσμο ο γιός του “Όμλε” και της Μαρίας. Να σας ζήσει αδέρφια, χιλιόχρονος, τυχερός και… Πρωταθλητής!

* Η επετειακή μπλούζα των “Πειρατών του Ονείρου” για τα 100 χρόνια της Αγάπης μας δεν θα έχει προηγούμενο. Εν αναμονή…

* Τα… φιδάκια (εντός και πέριξ των τειχών) που σε κάθε δύσκολη στιγμή της Ομάδας εκτοξεύουν ύπουλα με τη διχαλωτή τους γλώσσα δηλητήριο, τα βλέπει ή όχι ο… έχων το γενικό πρόσταγμα;;;

* 30+ χρόνια “Πειρατές του Ονείρου” : χωρίς εσένα Α.Ε.Κ δεν θα υπήρχαμε ούτε εμείς! Πάνω απ’ όλους και όλα ΕΣΥ!

* Βιβλιοπρόταση (γιατί δεν είναι όλα… οθόνη!) : “Κάποτε… στην Καισαριανή”, του Σπύρου Τζόκα, εκδ. Θεμέλιο. Εξαιρετικό (και) με προσφυγικές αναφορές!

* Μιχάλη αυτό το Πρωτάθλημα θα είναι αφιερωμένο σε εσένα!

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

* ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X