Δεκτό το αίτημα του Άρη από την ΚΕΔ, Έλληνες διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του!

Δεκτό το αίτημα του Άρη από την ΚΕΔ, Έλληνες διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του!
Photo Credits: INTIME

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας απάντησε στην ΠΑΕ Άρης και σύμφωνα με πληροφορίες έκανε δεκτό το αίτημά της να ορίζονται μόνο Έλληνες διαιτητές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Κίτρινοι είχαν πολλά παράπονα από τον Δανό διαιτητή Κρογκ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (1-2) αναφορικά με το πέναλτι που καταλόγισε κι έφερε το δεύτερο γκολ των Ερυθρολεύκων.

Οι Θεσσαλονικείς αντέδρασαν έντονα και μάλιστα ζήτησαν με επίσημη επιστολή τους στην ΚΕΔ να ορίζονται στο εξής μόνο Έλληνες διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια τους, δηλαδή και σε αυτά με τους «Big-4».

Όσο για την αντίδραση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας; Ήρθε επίσης με επίσημο τρόπο χθες και στην επιστολή της προς την ΠΑΕ Άρης απάντησε ότι κάνει δεκτό το αίτημά της!

Μεταξύ άλλων τονίζεται πως θα γίνει προσπάθεια να ορίζονται μόνο διεθνείς διαιτητές σε αυτά τα παιχνίδια και, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώνεται μεταξύ άλλων πως:
«Η ΚΕΔ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σωστή αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού της, ώστε να αποδίδεται δικαιοσύνη σε κάθε παιχνίδι».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X