Νέα αρχή με Ζούρο για την ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Καρδίτσα (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νέα αρχή με Ζούρο για την ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Καρδίτσα (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Betsson πάει στην Καρδίτσα για μια δύσκολη αναμέτρηση

Η ΑΕΚ Betsson φιλοξενείται από την Καρδίτσα (17:15, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League, σε μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση.

Η Ένωση θέλει να κάνει μια νέα αρχή, καθώς ο Ζοάν Πλάθα αποτελεί παρελθόν για την ομάδα και ο Ηλίας Ζούρος θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της. Ο Έλληνας τεχνικός έκανε μόλις δύο προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες και θέλει να κάνει θετικό ντεμπούτο στον πρώτο του αγώνα.

Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς η Καρδίτσα βρίσκεται πλέον μόλις μία νίκη πίσω από την Ένωση, μετά το σερί των τεσσάρων επιτυχημένων αγώνων που έχει στην έδρα της. Η ομάδα του Παπανικολόπουλου έχει κάνει πάρα πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, με σκοπό να σώσει την κατηγορία και βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της, από τότε που βρέθηκε στην κατηγορία.

Από την άλλη μεριά η ΑΕΚ, έρχεται από ένα σερί τεσσάρων ηττών, αγνοεί την χαρά της νίκης μέσα στο 2024 και πρέπει επιτέλους να κερδίσει γιατί το πλασάρισμα στην εξάδα γίνεται πολύ δύσκολο.Ο Ηλίας Ζούρος θα έχει στην διάθεση του τον Όστιν Χόλινς, που πήρε την θέση του Λάνγκστον Χολ στην Ελληνική λίστα, ενώ οι Κουζμίνσκας και Φλιώνης θα είναι και πάλι εκτός.

Διαιτητές στην σημερινή αναμέτρηση, θα είναι οι διεθνείς, Στέλιος Συμεωνίδης (Θεσσαλονίκης), Νίκος Τζιοπάνος (Θεσσαλονίκης) και Γιάννης Τσιμπούρης (Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου).

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X