ΑΕΚ Betsson: Παραμένουν οι οικονομικές εκκρεμότητες, επιστροφή χωρίς ομαδικές προπονήσεις!

ΑΕΚ Betsson: Παραμένουν οι οικονομικές εκκρεμότητες, επιστροφή χωρίς ομαδικές προπονήσεις!
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην ΑΕΚ

Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε κάποιες μέρες ξεκούρασης στους παίκτες, όμως τα προβλήματα της ΑΕΚ, ξαναβγήκαν στην επιφάνεια. Τις προηγούμενες ημέρες, δεν γίνονται κανονικές προπονήσεις, όπως θα έπρεπε να κάνει μια επαγγελματική ομάδα, καθώς οι παίκτες αρνούνται να συμμετέχουν, αφού οι υποσχέσεις της διοίκησης δεν τηρήθηκαν.

Ουσιαστικά αυτό που κάνουν οι παίκτες, είναι να διατηρούνται σε καλή κατάσταση, με κάποιες χαλαρές προπονήσεις, κυρίως με ασκήσεις για πολλά σουτ, ώστε να μην χάσουν την επαφή τους. Ομαδικά και σε θέματα τακτικής, δεν έχει δουλευτεί τίποτα, πράγμα που δείχνει και το μέγεθος του προβλήματος, αφού οι παίκτες δεν θέλουν να συμμετέχουν, με τον Ηλία Ζούρο να μην μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό.

Το θετικό είναι ότι υπάρχουν ακόμα αρκετές μέρες μέχρι τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, για να μπορέσουν να λυθούν τα θέματα οικονομικής φύσης, όμως αν δεν γίνει αυτό, οι παίκτες δείχνουν αποφασισμένοι για όλα. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους, μπορεί και να μην κατέβουν στο πρώτο παιχνίδι playoff, κάτι που θα ισοδυναμεί με καταστροφή, για πολλούς λόγους.

Πλέον η μπάλα είναι στα χέρια του Μάκη Αγγελόπουλου για να λύσει το πολύ σοβαρό θέμα που έχει δημιουργηθεί και να μην έχουμε ακόμα πιο δυσάρεστες καταστάσεις.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X