Αλέγκρι: Η Γιουβέντους είναι ο Σίνερ και η Ίντερ ο Τζόκοβιτς

Αλέγκρι: Η Γιουβέντους είναι ο Σίνερ και η Ίντερ ο Τζόκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Η σύγκριση του Αλέγκρι για την μάχη της Γιουβέντους και της Ίντερ για τον τίτλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ένα ευφάνταστο τρόπο σύγκρινε ο Μάσιμο Αλέγκρι την Γιουβέντους και την Ίντερ, οι οποίες μάχονται για την κατάκτηση του τίτλου. Πιο συγκεκριμένα ο Ιταλός προπονητής ανέφερε πως το αυτό το δίδυμο θυμίζει εκείνο των Σίνερ και Τζόκοβιτς στο τένις.

«Δεν είναι μάχη μόνο μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους, υπάρχει και η Μίλαν που μπορεί να ξαναμπεί στο κόλπο. Σε σχέση με πέρυσι έχουν μαζέψει περισσότερους πόντους και πέρασαν την άσχημη φάση τους.

Εμείς βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πώς φτάσαμε στην πρώτη θέση», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Σίνερ αλλά είναι ωραίο να βλέπεις τον Τζόκοβιτς. Εάν με υποχρεώσετε να πω ποιος μοιάζει σε ποιον, θα έλεγα πως εμείς είμαστε ο Σίνερ επειδή είμαστε νέοι και η Ίντερ είναι ο Τζόκοβιτς. Ας μην το λέμε όμως γιατί κάποιοι είναι ευαίσθητοι και μπορεί να προσβληθούν».

Παράλληλα, για την απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, σχολίασε: «Τους λόγους τους ξέρει εκείνος και τους εξήγησε. Σίγουρα δεν θα τερματίσει την καριέρα του αλλά θα κάνει άλλα πράγματα. Έδειξε την αξία του σε Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ, κατακτώντας πολλούς τίτλους».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X