Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη McLaren ο Νόρις

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη McLaren ο Νόρις

Τέλος στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Red Bull να τον εντάξει στο δυναμικό της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Red Bull να τον εντάξει στο δυναμικό της έβαλε ο Λάντο Νόρις, ο οποίος δέσμευσε το μακροπρόθεσμο μέλλον του στη McLaren, καθώς έφτασε σε συμφωνία με τη βρετανική ομάδα της Φόρμουλα Ένα και υπέγραψε ένα «παρατεταμένο πολυετές» συμβόλαιο.

Ο Βρετανός «πιλότος» έκανε ντεμπούτο στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με τη McLaren το 2019, ενώ η παρελθούσα σεζόν ήταν η πλέον ανταγωνιστική της καριέρας του στη Φόρμουλα Ένα, καθώς πήρε τη δεύτερη θέση σε έξι αγώνες και κατετάγη έκτος στη βαθμολογία των οδηγών.

Η είδηση της ανανέωσης του Νόρις έρχεται μια ημέρα αφότου ο Σαρλ Λεκλέρκ υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τη Ferrari. Η συνεργασία του 24χρονου Βρετανού με τη McLaren έληγε στο τέλος του 2025 (καθώς είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο τον Φεβρουάριο του 2022), οπότε θα αποτελούσε «στόχο» για ομάδες όπως η Red Bull και η Audi που «μπαίνει» στη Φόρμουλα Ένα το 2026.

Όμως, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει κάθε προσπάθεια υποψήφιων… μνηστήρων να τον δελεάσουν, προκειμένου να αποχωρήσει, η McLaren έσπεσε να «δέσει» μακροχρόνια τον Νόρις. Μολονότι η ομάδα δεν διευκρινίζει τη διάρκεια του συμβολαίου, είναι πιθανό να είναι τουλάχιστον διετούς διάρκειας, δηλαδή να ολοκληρώνεται στο τέλος του 2027, και να περιλαμβάνει οψιόν επέκτασης μετά από αυτή την ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται ότι ο «ομόσταυλος» του Νόρις στη McLaren, ο Όσκαρ Πιάστρι, υπέγραψε τον περασμένο Σεπτέμβριο νέα πολυετή επέκταση συμβολαίου, η οποία θα κρατήσει τον Αυστραλό οδηγό στη βρετανική ομάδα τουλάχιστον έως το τέλος του 2026. Αυτό σημαίνει ότι η ιστορική ομάδα θα συνεχίσει με το ίδιο δίδυμο οδηγών αγώνων για τουλάχιστον τα επόμενα τρία χρόνια.

«Έχω μεγαλώσει με τη McLaren κι αισθάνομαι σπίτι μου εδώ, η ομάδα είναι σαν οικογένεια για μένα» αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Νόρις, ο οποίος εντάχθηκε στην οικογένεια της McLaren ως νεαρός οδηγός το 2017, και συνεχίζει: «Το ταξίδι μέχρι τώρα ήταν συναρπαστικό, είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά η περυσινή σεζόν έδειξε την επιθυμία μας να επιστρέψουμε στον ανταγωνισμό στις πρώτες θέσεις του γκριντ.

Η δουλειά που έκαναν ο Ζακ, ο Αντρέα και όλη η ομάδα τον τελευταίο χρόνο ήταν απίστευτη και είμαι σίγουρος ότι θα διεκδικήσω νίκες με τη McLaren. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δημιουργήσω περισσότερες εκπληκτικές αναμνήσεις και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά με όλους στο MTC για τα επόμενα χρόνια».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X