Αustralian Open: Στον τελικό ο Μεντβέντεφ με απίθανη ανατροπή

Αustralian Open: Στον τελικό ο Μεντβέντεφ με απίθανη ανατροπή

Πήρε την πρόκριση σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ επέστρεψε από το χείλος του γκρεμού και νίκησε με εκπληκτική ανατροπή τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ 5-7, 3-6, 7-6(4), 7-6(5), 6-3 σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό, παίρνοντας την πρόκριση για τον καταληκτικό αγώνα του Australian Open, όπου θα διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιό του σε διοργάνωση Grand Slam.

Έχοντας τις οδυνηρές αναμνήσεις στο Melbourne Park από τις συνεχόμενες ήττες στον τελικό απέναντι σε Νόβακ Τζόκοβιτς και Ραφαέλ Ναδάλ το 2021 και το 2022, ο Ρώσος πρωταθλητής ελπίζει να σταθεί πιο τυχερός την τρίτη φορά, όταν θα συναντήσει τον 22χρονο Ιταλό Γιανίκ Σίνερ, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου.

Ο Μεντβέντεφ τοποθετήθηκε πολύ πίσω από τη βασική γραμμή για να αντιμετωπίσει τα εξαιρετικά σερβίς του Ζβέρεφ και να επεκτείνει τα ράλι, αλλά έκανε μια σειρά από πρώιμα διπλά σφάλματα για να μείνει πίσω. Επέστρεψε με νύχια κι δόντια μετά από δύο breaks και ισοφάρισε σε 5-5, αλλά έχασε το πρώτο σετ.

Ο Ζβέρεφ συνέχισε να πιέζει τον Ρώσο με το σερβίς του κι έκανε break παίρνοντας το προβάδισμα με 3-2 στο δεύτερο σετ, το οποίο ουσιαστικά τον βοήθησε να το ολοκληρώσει πολύ πιο εύκολα, αλλά ο Μεντβέντεφ δεν το έβαλε κάτω, παρά το ότι έμοιαζε σαν να είχε μόλις τρέξει Μαραθώνιο και μείωσε κερδίζοντας το τρίτο στο τάι μπρέικ.

Στη συνέχεια άρχισε να πιέζει εκείνος δυνατά σε ένα τεταμένο τέταρτο σετ και εκμεταλλεύτηκε ένα διπλό σφάλμα στο tie break για να ισοφαρίσει τον αγώνα, πριν σπάσει το σερβίς του Ζβέρεφ στο πέμπτο game του τελευταίου σετ, δημιουργώντας τη συνθήκη για τη μεγάλη του απόδραση.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X