NBA All-Star 2024: Πρώτος σε ψήφους και αρχηγός της Ανατολής ο Γιάννης (ΦΩΤΟ)

Αντετοκούνμπο: «Χαρείτε τη ζωή σας, περάστε χρόνο με τους αγαπημένους σας» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε 4,309,630 ψήφους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωστές έγιναν οι αρχικές πεντάδες του All-Star Game 2024 που θα διεξαχθεί στην Ιντιανάπολις στις 19 Φεβρουαρίου, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ο αρχηγός της Ανατολής.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήρθε πρώτος σε ψήφους και στην αρχική πεντάδα της ομάδας του θα έχει τον συμπαίκτη του στους Μιλγουόκι Μπακς, Ντάμιαν Λίλαρντ, τον εκπληκτικό πόιντ γκαρντ των Πέισερς, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, τον φόργουορντ των Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ και τον πρώτο σκόρερ της Λίγκας, Τζοέλ Εμπίιντ.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε 4,309,630 ψήφους, τους περισσότερους από οποιοδήποτε άλλον παίκτη, με τον «Greek Freak», να ορίζεται φυσικά ως ο αρχηγός της Ανατολής.

Της Δύσης θα ηγηθεί ο Λεμπρόν Τζέιμς, που θα έχει δίπλα του, τον ηγέτη των Θάντερ, Σάι Γκίλγκιους-Αλεξάντερ, τον Κέβιν Ντουράντ (Σανς) και τους Βαλκάνιους, Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς) και Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς).

Στην φετινή έκδοση του All-Star Game, θα επανέλθει ο… πατροπαράδοτος αγώνας, ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή και πλέον απομένει να ανακοινωθούν τα ονόματα των υπόλοιπων παικτών που θα απαρτίσουν τις δύο ομάδες.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X