Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Bundesliga (26/1)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Bundesliga (26/1)

Με το ματς στην Φρανκφούρτη ανάμεσα στην Άιντραχτ και τη Μάιντς ανοίγει η 19η αγωνιστική στην Bundesliga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Deutsche Bank Park» η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κοντράρεται με τη Μάιντς (26/1/2024) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga. Πρόκειται για ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες.

Προγνωστικά Bundesliga (26/1)

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την επόμενη σεζόν, ενώ η Μάιντς παλεύει για την παραμονή της.

  • Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι 6η με ρεκόρ 7-7-4 και 29-22 γκολ.
  • Η Μάιντς είναι 16η με 1-8-8 και 14-29 τέρματα.

Άιντραχτ – Μάιντς 21:30

Το συγκρότημα του Ντίνο Τόπμελερ επέστρεψε από τη χειμερινή διακοπή πετυχαίνοντας μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Λειψίας στις 13 Ιανουαρίου, αλλά στη συνέχεια εμφανίστηκαν τα ίδια προβλήματα όπως στο προηγούμενο διάστημα της σεζόν.

Eintracht Frankfurt gegen Mainz 05: Das Spiel im Liveticker

Η αμυντική αφέλειά της κόστισε ένα τρίποντο εκτός έδρας απέναντι στη Ντάρμσταντ την περασμένη αγωνιστική καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης σ’ εκείνο το ματς προηγήθηκε με 2-0. Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στον φορ Μαρμούς και στους μέσους Σκιρί και Σαϊμπί.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X