Συνεχίστε τις δουλειές σας ή κάντε ότι κοιμάστε...

Συνεχίστε τις δουλειές σας ή κάντε ότι κοιμάστε...
Photo Credits: INTIME

Ο Insider βλέπει όσα συμβαίνουν στην Κολομβία των Βαλκανίων και θέτει ερωτήματα προς κάθε κατεύθυνση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα γήπεδα κλειστά, με έναν αστυνομικό νεκρό χωρίς εκτός από έναν πιτσιρικά που του έδωσαν ένα πιστόλι να ρίξει, να έχει συλληφθεί ουδείς από τους οργανωτές που κατά τις ιδιες τις αρχές υπήρξαν, με όλες τις ΠΑΕ να πληρώνουν τον εξτρεμισμό μίας και μοναδικής και όλους τους φιλάθλους (και τους δικούς της) να πληρώνουν επίσης…

Με όλα αυτά κι άλλα πολλά για τα οποία δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Έρχεται τώρα η επίθεση στην σύντροφο του μέλους της ΚΕΔ, του Μάνταλου. Στοχοποιημένου και σε πρωτοσέλιδα ακόμη.

Κανένας ηθικός φραγμός

Έρχεται η επίθεση σε γυναίκα, με ξεκάθαρο μήνυμα πως η επίθεση αφορά τον σύντροφο της. Επίθεση σε γυναίκα. Η οποία δεν έχει απολύτως καμία σχέση και με το ποδόσφαιρο πέρα από την σχέση της με άνθρωπο που δραστηριοποιείται σε αυτό. Θα είχε την ίδια σημασία αν ήταν σε οποιοδήποτε άσχετο πρόσωπο, αλλά πόσο περισσότερο όταν πρόκειται και για γυναίκα!

Το κάνουν βέβαια ακριβώς γι΄αυτό. Για να δείξουν πως δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό, πως κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει και είναι ικανοί να κάνουν το οτιδήποτε.

Ετσι γίνεται το bullying

Όλα αυτά ενώ η τοξικότητα από συγκεκριμένες πλευρές ειδικά μετά την αλλαγή στην προεδρία της Λίγκας, έχει πάει στα άκρα. Ενώ εξαπολύονται απειλές, λέγεται ανοιχτά πως οι κανόνες θα είναι αυτοί που θέλουν συγκεκριμένες πλευρές. Και δεν κουνιέται φύλλο. Δεν υπάρχει καμιά αντίδραση. Από κανέναν θεσμικό φορέα. Είτε κρατικό, είτε της Δικαιοσύνης, είτε του ποδοσφαίρου. Γιατί και το ποδόσφαιρο και οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα εξευτελίζονται από όλα αυτά.

Κάπως έτσι πετυχαίνει το bullying. Κάπως έτσι όλοι φοβούνται τον ίσκιο τους, οι διαιτητές σκέφτονται εκατόν δέκα φορές πριν σφυρίξουν υπέρ ή εναντίον. Εξαρτάται ποιον φοβούνται. Όχι πλέον για την καριέρα τους, αλλά για την σωματική τους ακεραιότητα.

Που αποσκοπούν πραγματικά

Αλλά το ερώτημα είναι άλλο… Ή μάλλον ένα ακόμη ερώτημα προκύπτει. Μήπως όλη αυτή η απραξία, ειδικά από πλευράς Πολιτείας και κατ΄επέκταση (για την Ελλάδα μιλάμε…) της Δικαιοσύνης εκτός των άλλων αποσκοπεί και στο να διατηρηθεί το κλίμα που θα επιτρέπει να κρατούν κλειστά τα γήπεδα; Μια πραγματικότητα που πολύ σωστά επεσήμανε ο Αλμέιδα πως την ΑΕΚ την πλήττει για πολλούς λόγους περισσότερο από τους υπόλοιπους. Ένα ακόμη ερωτηματικό μέσα στα πολλά άλλα, που μας δίνουν το δικαίωμα να έχουμε…

Συνεχίστε τις δουλειές σας… Ή κάντε ότι κοιμάστε.

Ο Insider

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X