Αλμέιδα για αντιπάλους της ΑΕΚ: «Να μην διαμαρτύρονται για τη διαιτησία, σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν ευνοϊκές αποφάσεις για αυτούς»

Αλμέιδα για αντιπάλους της ΑΕΚ: «Να μην διαμαρτύρονται για τη διαιτησία, σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν ευνοϊκές αποφάσεις για αυτούς»
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε και για τη διαιτησία και για όσα λένε και γράφουν οι αντίπαλοι της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι άνθρωπος που δεν κρύβεται ο Ματίας Αλμέιδα. Και αναμενόμενα δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και τη διαιτησία όταν ρωτήθηκε, αναφορικά με όσα αναφέρουν οι αντίπαλοι της ΑΕΚ.

Η απάντηση του ήταν… πληρωμένη!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:

Για τις διαμαρτυρίες πολλών ανταγωνιστικών ομάδων, προπονητών, ανθρώπων της διοίκησής τους, για πέναλτι και άλλες φάσεις:

«Εγώ θα έλεγα ότι πρέπει να είμαστε αρκετά αντικειμενικοί, γιατί αυτόν τον 1.5 χρόνο έχω δει πολλά πράγματα. Γι’ αυτό λέω καμιά φορά, ποιοι είναι αυτοί που διαμαρτύρονται από που έρχεται αυτή η διαμαρτυρία. Εμείς αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο και αν θέλετε μπορούμε να αναλύσουμε όλο το παιχνίδι. Πέρυσι παίζαμε ένα ντέρμπι, σχεδόν έσπασε η μύτη του Ρότα, δεν έγινε τίποτα. Στο πρώτο ντέρμπι δύο πέναλτι. Μετά δεν μας έδωσαν ένα στο τέλος. Όταν βλέπουν πως μία ομάδα μεγαλώνει, διατηρείται όπως ήταν, όταν δεν την ενδιαφέρει να έχει βοήθεια από τους διαιτητές. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Μπορείτε να ρωτήσετε οποιονδήποτε διαιτητή. Τους ζητάω το 50-50. Δεν μου αρέσει να έχω όφελος. Αν δούμε τις ανακοινώσεις και τις διαμαρτυρίες που κάνουν, και δούμε και την πραγματικότητα και τις φάσεις που διαμαρτύρονται, όχι. Θα έλεγα να μην διαμαρτύρονται. Να μην λένε τίποτα. Γιατί σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν ευνοϊκές αποφάσεις για τους υπόλοιπους».

Για το τι αποτέλεσμα θέλει στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός:

«Εγώ δεν θέλω κακά αποτελέσματα και ούτε τα βλέπω. Εγώ θέλω να κερδίσουμε εμείς. Έχω εμπιστοσύνη, πως την ημέρα που θα παίξουμε αντίπαλοι, θα τους κερδίσουμε. Αν θέλεις το καλό, επιστρέφει το καλό. Αν θέλεις το κακό, επιστρέφει το κακό. Ίσως μία ισοπαλία (γέλια)».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X