Συγκλονιστική κατάθεση για τα Τέμπη: «Δίπλα μου είναι 57 νεκροί και 180 τραυματίες» (VIDEO)

Συγκλονιστική κατάθεση για τα Τέμπη: «Δίπλα μου είναι 57 νεκροί και 180 τραυματίες» (VIDEO)

Καθηλωτική ήταν η κατάθεση της πρόεδρου του Συλλόγου Θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, Μαρίας Καρυστιανού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθηλωτική ήταν η κατάθεση της πρόεδρου του Συλλόγου Θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, Μαρίας Καρυστιανού -που και η ίδια έχει χάσει το παιδί της στην σιδηροδρομική τραγωδία- στην αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

«Με βλέπετε εδώ μόνη μου αλλά δεν είμαι. Φανταστείτε 57 ανθρώπους δίπλα μου και τις οικογένειες τους. 180 τραυματίες δίπλα μου. Ξέρετε τι είναι να παρακαλάς να έχεις το παιδί σου τραυματισμένο από το να το έχεις νεκρό; Να περιμένουμε για την ταυτοποίηση και μετά το χάος» είπε με δάκρυα στα μάτια, για την τραγωδία που έγινε στα Τέμπη.

Μίλησε για «κρατικό έγκλημα και προσπάθεια συγκάλυψης και υποβίβασης των ευθυνών» και συμπλήρωσε:

«Σε αυτό το έγκλημα, που έχασαν την ζωή τους 57 άνθρωποι η απόδοση ευθύνης είναι μονόδρομος, ελπίζω αυτή να έρθει μέσω της δικαιοσύνης».

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X