Νέα αλητεία: «Επιτέθηκαν και χτύπησαν τη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου!»

Νέα αλητεία: «Επιτέθηκαν και χτύπησαν τη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου!»
Photo Credits: INTIME

Η ΕΠΟ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της πως στις 20 Ιανουαρίου η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΕΠΟ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της πως στις 20 Ιανουαρίου η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους έξω από την οικία τους.

Για «τρομοκράτηση των ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας» κάνει λόγο η ΕΠΟ που με ανακοίνωση της καταδικάζει την επίθεση.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου 20/1, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, με θύμα τη σύζυγο του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ Σταύρου Μάνταλου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X