Παπαθεοδώρου: «Με συνέπεια… μπορούμε να γράψουμε ιστορία»

Παπαθεοδώρου: «Με συνέπεια… μπορούμε να γράψουμε ιστορία»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο τεχνικός του Προμηθέα, Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πίστη του πως ο φετινός Προμηθέας Πατρών μπορεί να γράψει ιστορία στο BCL εξέφρασε μετά τη νίκη της πρεμιέρας με 80-79 επί της ΑΕΚ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είχαμε παίξει και πριν ενάμιση περίπου μήνα με την ΑΕΚ και εικόνα του παιχνιδιού ήταν πολύ διαφορετική, ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα έρθει πολύ προετοιμασμένη, προερχόμαστε από μια σκληρή ήττα που κάναμε στην παράταση», είπε ο τεχνικός του Προμηθέα.

«Το ξεκίνημά μας ήταν νωθρό, πηγαίναμε σε δεύτερο χρόνο στις μονομαχίες. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο, διαχειριστήκαμε καλά κάποιες καταστάσεις και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», συμπλήρωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Δεν αποκλείεται να επηρεαστήκαμε από την ήττα με το Περιστέρι, πρέπει να το αναλύσουμε αυτό, δεν πρέπει να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο γιατί στο επίπεδο που βρισκόμαστε είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις σε ένα παιχνίδι που δεν πάει καλά γιατί το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό. Έχουμε μια ομάδα που έχει χαρακτήρα και περιμέναμε μια αντίδραση στο δεύτερο μέρος, η οποία τελικά ήρθε», επισήμανε ο τεχνικός του Προμηθέα και πρόσθεσε: «Η άμυνά μας στο δεύτερο μέρος ήταν ένα κλικ πιο πάνω σε ενέργεια και στις επαφές. Ο ρυθμός του παιχνιδιού άλλαξε γιατί ήμασταν πιο επιθετικοί σε όλες μας τις ενέργειες».

Καταλήγοντας, ο Παπαθεοδώρου επισήμανε: «Η νίκη αυτή σημαίνει πάρα πολλά αλλά ταυτόχρονα και τίποτα. Είναι το πρώτο παιχνίδι σε έναν αρκετά ισορροπημένο όμιλο με φαβορί λόγω ποιότητας τη Μούρθια. Έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε τη σημερινή νίκη, έχουμε σοβαρότητα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.

Ο Ετσενίκε είναι πολύ σημαντική απώλεια για εμάς, ήρθε η ώρα να επιστρέψει και ελπίζουμε να είμαστε πλήρεις στα επόμενα παιχνίδια.

Είμαστε πολύ διψασμένοι, είμαστε ανταγωνιστικοί και κανείς δεν ξέρει που μπορούμε να φτάσουμε. Με συνέπεια στην καθημερινότητά μας και σοβαρότητα μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και να γράψουμε ιστορία».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X