Νέο show Κούγια στη Super League - Ευθεία επίθεση στον Λυσάνδρου

Νέο show Κούγια στη Super League - Ευθεία επίθεση στον Λυσάνδρου
Photo Credits: INTIME

Δριμεία επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς από τον Αλέξη Κούγια εις βάρος του πρόεδρου της Super League, Μηνά Λυσάνδρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη ένα show έδωσε o εκπρόσωπος και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας εξαπολύοντας επίθεση στον πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, με αφορμή την απόφαση του Λυσάνδρου να ψηφίσει λευκό για την πρόσληψη του Σουηδού Λίντμπεργκ ως μέλους της ΚΕΔ για το VAR.

«Ποιος σου είπε να ψηφίσεις λευκό εκθέτοντας τη Super League; Με ποιους επικοινώνησες; Πότε και ποιοι είναι αυτοί που σου είπαν να ψηφίσεις λευκό; Πες μας τα ονόματα. Με αυτά που κάνεις επιβεβαιώνεις τους λόγους που αναλύσαμε για την ανεπάρκειά σου να είσαι πρόεδρος της Super League και ότι στο τέλος θα είσαι κι εσύ όπως ο Μπαλτάκος στην ΕΠΟ», είπε ο Κούγιας, που νωρίτερα είχε πει κάποια στιγμή της συνεδρίασης στον Λυσάνδρου: «Ενημερώθηκα από τον κ. Μαρινάκη ότι πριν από την εκλογή σας στη Super League, επικοινωνήσατε με τέσσερις παράγοντες του Ολυμπιακού, και αν θέλετε να τους πούμε και επωνύμως, και τους ζητούσατε να έρθετε στη θέση μου, αυτή που έχω τώρα στον Ολυμπιακό».

Από τον Κούγια ζητήθηκε η επίσκεψη στον Εισαγγελέα σχετικά με την καθυστέρηση που παρατηρείται στη διαλεύκανση της υπόθεσης του παράνομου στοιχηματισμού και των στημένων αγώνων και εντέλει επικράτησε ομόφωνα αυτό που ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X