Τούχελ: «Παραμένουμε κάτω από τις προσδοκίες μας, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα καλύτερα»

Τούχελ: «Παραμένουμε κάτω από τις προσδοκίες μας, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα καλύτερα»
Photo Credits: INTIME

Δείτε τι είπε ο Τούχελ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εντός έδρας ήττα της Μπάγερν Μονάχου με 1-0 από τη Βέρντερ Βρέμης στην Bundesliga την Κυριακή (21/1) έδειξε ότι η πρωταθλήτρια Γερμανίας πρέπει να βελτιωθεί για να παραμείνει ανταγωνιστική, δήλωσε σήμερα (23/1) ο Τόμας Τούχελ.

Η ήττα ήταν η δεύτερη για τη Μπάγερν στη σεζόν στο πρωτάθλημα και η πρώτη φορά μετά από 65 αγώνες που οι Βαυαροί δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε εντός έδρας αγώνα της Bundesliga.

«Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα καλύτερα», είπε ο Τούχελ σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αναβληθέντος αγώνα πρωταθλήματος, αύριο  (24/1) με την Ουνιόν Βερολίνου.

«Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Η εξήγηση όσον αφορά το πάθος, το τάκλιν και τον ενθουσιασμό παραμένει η ίδια. Για 70 λεπτά κόντρα στη Βέρντερ ήμασταν κάτω από το επίπεδο που περιμένουμε από εμάς.»

Η Μπάγερν, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 41 βαθμούς, επτά μακριά από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και μπορεί να μειώσει τη διαφορά με μια νίκη επί της Ουνιόν.

«Πάθος και ενθουσιασμός αυτές είναι οι βασικές αξίες», είπε ο  Τούχελ. «Αυτές οι αξίες πρέπει να είναι ξεκάθαρα ορατές από εμάς. Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσα περιθώρια έχουμε για βελτίωση. Είναι καθήκον μας και ευθύνη μου.»

Η Μπάγερν, που κυνηγά ένα ρεκόρ επέκτασης για 12ο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήματος, εξακολουθεί να έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 52 γκολ και τον Χάρι Κέιν να έχει ήδη σκοράρει 22 φορές στην πρώτη του σεζόν στην Bundesliga μέχρι στιγμής. Αντιμετωπίζει επίσης την ιταλική Λάτσιο στους «16» του Champions League τον επόμενο μήνα.

«Παραμένουμε κάτω από τις προσδοκίες μας στους αγώνες. Θα συνεχίσουμε να το απαιτούμε μέχρι να λειτουργήσει και να είμαστε σε θέση να δείξουμε αυτό το πάθος ότι η πείνα που είναι η βάση», είπε ο Τούχελ.

«Να αισθάνεσαι ότι υπάρχει μια ομάδα που πηγαίνει μαζί προς τον στόχο της ενάντια σε οποιαδήποτε αντίσταση».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X